Ett hjärta, en kroppsdel, en...


Ett hjärta från ett får ;P


Elin håller min ruttna banan som jag gick runt och låtsades att skjuta folk med xP
Fårets inälvor och skiit ;P

Ja, man ser ju på bilderna vad jag har gjort idag. Fick titta och känna på ett fårs inälvor ;P Väldigt intressant engligt mig, luktade lite granna dåe. Lite mycket xD Skärde upp magsäckarna och det såg ut som bajs inuti.
Före så lekte jag med min ruttna banan, Elin gillade den inte men hon fick lov att hålla i den xD
Iallafall så fick vi gå hem och jobba med det vi hade kvar att göra, om vi ville *dhaa*, så det gjorde jag. Så när jag satt och vänta på bussen kom Lina som har klippt sig jätte snyggt ;) Hon kände knappt igen mig och jag kände knappt igen henne, ingen ser ju ut som dom brukar.
I övrigt vill jag att det blir helg så jag kan gå på Rättviks Marknad, jag är helt ekstas, man blir ju som man umgås ;P
Imorgon är det ju skolfoto undrar hur det går....? ;P

Die mother of Tucker!!!

Idag på sällskapsdjur lektionen så dissekerade vi en kanin på skolan som hade dött. Självklart tyckte jag det var väldigt intressant, det var ju blod med och hjärtan och lungor xD Luktade inte så mycket men visst kände man igen lukten ifrån när vi fick "cuta" i grishjärtan och älglungor i nian.
Imorgon så ska vi få dissekera ett får, det blir spännande.
Sedan har jag äntligen fått höra låten jag har och "sjungit" på ungefär tre år, det var faktiskt tack vare Elin. Jag har aldrig tänkt på att låten hette desamma som man sjöng på xD Låten heter "Die mother fucker" och är gjord av Dope.
Nu ska jag väl försöka göra några läxor, har ju faktiskt förhör på massa träd och annat grejs imorgon.


Pink!



Tjo! Idag har det varit en väldigt rolig dag. Först åkte jag till Backis för att lana, det gjorde vi fast först så var vi inte på www.yearbookyourself.com som var skiit roligt. Faen va vi skratta xD
Sen fick jag lov att åka hem för jag skulle färga håret rosa och lite blått (bilden). Men den som var meningen att vara blått vart mera lila, men det vart snyggt ;) Sen skulle jag färga min systers hår men det gick inte bra så då fick mor ta över xD
Ja, har väl inte gjort så mycket annat idag förutom att jag egentligen skulle göra nån läxa men det är jobbigt och jag fattar ingenting. Men jag har faktiskt gjort matten, sen hoppas jag att jag kan sova runt nio, så jag orkar gå till skolan ;P

Halloween 07



Vill ha en likadan halloween detta år som förra året, klädde ut oss (jag, Frida, Lina) och åkte till Konsum för att köpa godis biligare och sen åka hem och kolla på skräckfilm. Jag tyckte det var gryymt kul att klä ut sig och ha massa blod överallt :) Tråkigt nog hade jag ingen bild ifrån förra året. Nån som vill ha blodiga minnen på halloween? ^^


Ouwwch!!!



To taste my own blood isn´t genius!

Damp?

Tjo!

Nu vet jag varför jag hör så dåligt och varför dom trodde jag hade damp när jag gick i ettan. Jag hade öroninflammation jätte ofta när jag var liten och under vintern fick jag 3-4 öroninflammationer. Så när mor stod bredvid och pratade med mig hörde jag ingenting. Så när jag gick i ettan trodde dom jag hade damp för jag hade inlärnings svårigheter (har jag väl än) , men när vi gick till läkarna så sa dom att det inte var damp, men anledningen var väl att jag hade haft så många öroninflammationer.

För övrigt så var jag först till Borlänge med mor och köpte hårfärgning, som jag håller på med nu. Sedan så plocka vi upp Ulrika och Jimmy och skulle åka till Nisses i Smedjebacken, men när man åker dit så passerar man ju Ludvika så då var vi in till Dollar Store där och köpte massa grejs. Bland annat en "Body Bag", 12 skräckfilmer, som jag skall få i julklapp. :)
Sen så åkte vi till Nisses och jag gick runt och kolla mest efter Svampbob saker. Men när vi var på Rusta nånstans så hade dom "Spongebob Schwammkopf" choklad som jag såklart köpte :)

Sen har jag kommit på att Rättviks marknad är nästa helg och då är det ju en massa som säljer halsband med seriefiguren, då har dom säkert Svampbob :) HIHI Vart värsta glad när jag kom på det :)

Ha de bra! *säger jag med norrlänsk dialekt*


Man måste inte leva jämt och inte bra.

Idag gjorde vi dikter bara skrivet med förkortningar, var lite roligt. Dom skulle handla om livet. Nu kommer iaf den jag skrev:

Livet är hårt!

BB
GB TV LS
BR MS CD
30STM SVT FF MP3 ZZZ PC DVD JL
NPD08 MP3 TV QAF ZZZ TS2 PC DVD JL
LSD HB AA E VV
BH VV
HB LSD E HRN A EKG TBC HIV VV
DELETE
 
Ja här är då mitt liv...
Först föds jag på BB, senare så äter man glass (GB) tittar på TV och går på lågstadiet (LG).
Sen
 är man på BR och köper leksaker, man går på mellanstadiet och lyssnar på CD.
Sen lyssnar jag på 30 seconds to mars, kollar på TV (SVT). Det är såkart föräldra fritt (FF), man lyssnar på musik (MP3), sover och tycker allt är värdelöst (ZZZ), sitter vid datorn (PC), tittar på filmer (DVD) och Jared Leto är favoriten (JL).
Sedan har man börjat på gymnasiumet (NPD08), man lyssnar som vanligt på musik (MP3), kollar på TV, där är bögar med (QAF), livet suger lite till (ZZZ), Spelar Sims (TS2), sitter vid datorn (PC), kollar på lite mer flm (DVD) och Jared är fortfarande bäst (JL).
Sen har man börjat knarka lysergsyredietylamid (LSD), man dricker hembränt (HB) och blir med i Anonyma Alkoholister (AA), tar ecstasy (E) och gör det med Ville Valo (VV).
Sen åker man in på behandlingshem (BH) med Ville (VV).
När man har kommit ut därifrån blir det mer hembränt (HB), mer LSD, E och heroin (HRN), man får då lov att ta elektrokardiografi (EKG), man får tuberkulos (TBC) och humant immunbristvirus (HIV) och Ville likaså (VV).
Sedan så dör man (DELETE)

Hej Hallå I Skogens Vrå ;P

Sitter här och lyssnar på Håkan Hellström, längtar efter jul. Den där mysiga känslan som man har på helgerna ibland. Längtar även efter ett eget hus/ lägenhet, vill ha ett super duper mysigt vardagsrum med en stor och mjuk sova, rummet ska självklart vara mörkt. Sen ska det vara jätte många, verkligen jätte många kuddar i rummet som man bara kan slänga sig i :) Sen när det blir mörkt ute får man tända ljus och ligga där och titta på en skräckfilm med Kristian Anttila :D Skulle väl lika gärna tagit Ville Valo eller Jared Leto, men just nu kände jag för Kristian. Tills skolfotot på onsdag ska jag nog färga håret rosa med blå slingor. Man orkar ju inte vara normal, för det är jag bara inte ;) Aja, nu vill jag se Idol som börjar snart ;P Ha det mois :)

Disney genom skolans gång ;P

Sitter och kollar på ett gammalt disney band, ska kolla igenom alla jag har för jag vill se på Chanticleer. Filmen heter inte så egentligen men jag kan inte dess riktiga namn.  Har säkert en läxa jag måste göra eg är entligen men det kommer väl bli som förrut. Jag orkar inte bry mig och allt bara skiiter sig. Men jag ska försöka vara så positiv som möjligt, man vill ju inte bli så där deprimerad som förr. Men allt är ju såklart inte skolans fel, men den blir ju påverkad.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0