Nu skulle jag vilja höra Alice Cooper´s Schools out for summer :D

Tjohej!

Har inte gjort så mycket sen sist jag skrev. Jag har iaf pengar så att i veckan eller något så ska vi beställa hem en kamera. Det är det enda jag är lycklig för nu, det har varit grymt mycket prov och jag har nog två kvar iaf. Men jag är ju så bra så jag kommer klara det.


Snart kommer jag iaf få mitt skivfodral som Kristian har "skrivit under på", Tallest Man On Earth you know :D
Jag längtar gryymt mycket till sommarlovet nu, kan inte skolan brinna upp så att man inte har nått annat val än att byta. Det vore en relief.

Nu ska jag ha roligt och läsa lite...

//V


Ett år äldre :)

Tjo!

Om ungefär 3 timmar elelr något sådant är jag 1 år äldre än vad jag var förra året...Nähä :O
Jag har ialla fall fått en skinnjacka, pengar, böcker och Elins Ipod :D Så nu är jag gryymt lycklig,även fast jag inte fick någon systemkamera, men det var ju därför jag fick pengar. Så nu måste jag spara dom så jag kan köpa mig en snart....
Just nu sitter jag och lyssnar på ipoden, Elin har ju väldigt bra musiksmak, The Cure ;D

Ska lägga in några bilder från veckan som gått.




//V

Let Me Sign!

Tjo!

Sitter just nu och lyssnar på Robert Pattinsons Let me sign, så jävla bra han är. Älskar rösten. Jag har iaf börjat med andra boken nu i "Twilight serien", elelr rättare sagt jag har snart läst ut den. Det är säkert runt 150 sidor kvart och det har jag nog läst ut innan onsdag.  Inte konstigt när böckerna är så bra, man blir helt uppslukad.
Jag har ju självklart läst idag, men efter och före detså åkte vi en sväng till Tulavippan och Clas ohlson. Jag köpte en ny rosa mp3 spelare på clas eftersom jag vet att jag aldrig komemr köpa en ipod, dom är alldeles för dyra för mig. Så snart ska jag nog lägga in några bra låtar på den.

I lördags var vi i alla fall hos syster så jag slänger väl upp några snygga bilder på Zizzi :D



//V

Amazing

Tjo!

Just nu sitter jag och håller på med läxa jag inte är färdig med, ska snart ha prov i det,fåglar.  Imorse hade jag i alla fall Nationella prov i engelska och jag tyckte det gick bra, eller jag vet att det gjorde det.

Jag började iaf för ungefär tre dagar sedan att läsa boken Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer och jag är helt förälskad i boken :D Jag har såklart läst ut den, så nu väntar jag på andra boken som ännu inte kommit ut i pocket. Jag får vänta ett tag eftersom den kommer i juni, det var vad hon i bokhandeln sa iaf. Eftersom jag fyller år snart så sa jag åt min bror att han kunde köpa filmen åt mig. Jag måste ju se den med :D

Man tror ju nästan att man börjat bli kär i Robert Pattinson som spelar Edward i filmen Twilight, men mest för att han sjunger så grymt bra och för att han är en bra skådespelare med ^^



(Jag får givetvis inte glömma att lägga ut nåra bilder på pluppis som är här några dagar ^^)



//V

RSS 2.0