Purple rain, purple rain..

Tjo!

Dom senaste dagarna har norrläningarna varit här, när dom åker kommer jag säkert prata norrländska. Men det är okej för det är ju som så roligt å prata så. Förövrigt så vill jag gå ner och bada snart, jag måste tvätta Surprise. Hon är smutsig och jag har faktiskt redan tagit fram såpa och en skurborste så att hon kan bli den ängeln hon är.
Som säkert alla typ vet så har det varit peace and love, var inte världens bästa band med, men eftersom man måste gå på minst en festival per sommar och den är närmst så fick det bli den. Det kan även bero på att jag sökte jobb där och jag fick vara i funktionärsmatsalen hela tiden, inte det roligaste men man klarar sig och man får gå in gratis. Konstigt nog så sökte jag inte funktionärsjobb på nåhon annan festival eftersom p&l och hultsfred var dom enda som var i mitt huvud och för att vara funktionär på hultan måste man vara 18 år. Som jag blir nästa år, då får jag söka dit, och alla andra festivaler som jag känner till då och det kommer definitivt bli mer än två.
Det bästa på årets p&l festival var iallafall Erik Hassle och att jag köpte en regnbågsflagga och lila och rosa hårfärg.
Så nu ska jag väl pryda min flagga på en passande plats i rummet och vänta tills jag får åka och titta på prideparaden.

Btw. Jag har lila hår nu och liten nöjd över det är jag allt.

//V

Detta är iaf dagens låt:
http://www.youtube.com/watch?v=kTC8P-XhB2E&feature=related

I almost didn´t left the bed!

Tjenixen!

Skulle egentligen gjort äpplesallad nu, men jag vet inte om jag "vågar". Niklas (x2) och Elin kommer snart till Blg, ska nog gå med dom på P&L. Inte nog, jag ska det. Det känns verkligen inte som att jag har gjort mycket, varit ute och gått med Zizzi som vanligt. ätit tacos ifrån igår som såg ut som spya, läst och jag har faktiskt varit till Kupolen och köpt present till Becca. Hoppas hon blir glad, hon sa att hon ville ha något roligt och det ska hon få ^^.

Nu ska jag iaf göra mig i ordning för att åka in till stan.

Tudilu!
//V

Snart äre fredag igen

Tjohej!

Har inte gjort så mycket idag, gått en sväng med Zizzi, läst och sålt min peace and love biljett som jag inte behöver nu när jag jobbar där och redan har ett band. Egentligen tjäna jag ingenting eftersom biljetten kosta 1295 egentligen, jag sålde den förr 1300, men det kostade 30 kronor för att lägga ut den på blocket.

Ulla kommer hem om ca 30 minuter då ska vi äta tacos, det är fredagsmat mitt i veckan jämt när man är här. Men det är positivt eftersom det bara är god mat då ^^.

//V

Peace and Love!

Tjo!

Nu har jag jobbat första dagen som funktionär på peace and love. Jobbade inne i funktionärsmatsalen, var inte så livatkan jag säga. Fick plocka fram mat och sett till att allt som bestik och servetter har funnits framme. Mellan 18 och 22.30 har jag setat och "kollat" matlappar, jävligt kul. Men det fanns några trevliga själar där iaf kan jag säga.
Jag ska även jobba på fredag, då hoppas jag att jag inter behöver vara nånstans där man inte är nära en scen. Jag vill se ERIK HASSLE!!!! Han kanske behöver lite hjälp ^^
Sen så ska jag jobba på måndag också, då blir det väl mest bara städning antar jag.

//V


Religious today, tomorrow..I will be myself again.

Tjo!

Igår var jag hos Jennifer nästan hela dagen, eftersom det är sommarlov och natt blir dag nu så var jag där nästan hela dagen. Vi tittade på majstångsresningen i deras by, det var roligt. Det var lottförsäljning och Jennifers mormor köpte väldigt många lotter och vann ett strykjärn och en grill, Jennifer valde bra lotter ^^. Sedan fick vi mat av Jennifers mormor och morfar och satt där och titat på Sommarkrysset. Det var lite komiskt, för Jennifers mormor gillade inte att hon skulle på Peace and love, då tänkte jag att jag verkligen inte skulle prata om Hultsfred, det är ju liite värre. Bara liiite. Sen gick vi hem till henne och kolal om the gay on the line var inne, men han rådissa "oss" (för att vara lite snällare) så vi spela Guitar hero istället.  Jag är inte så bra på The Kill kan jag säga ;)

Klockan 12.30 idag var det iaf dags för Neos dop, världens sötaste unge. Han fick många fina presenter och jag tog "många" fina kort på han ^^

Genom att det är söndag och sommarlov så betyder det att jag kan titta på en film nu, mer än en...typ 5. But I won´t.

//V





Can I take a picture with you?!

Tjohejsan!

I söndags var jag och köpte min första systemkamrea :D I´m happy! Den är fin och jag fick två objektiv med. Jag har ännu inte lagt in några bilder från den på datorn men det kommer väl snart.
Idag jag inte gjort så mycket, iaf inte vad jag kommer ihåg. Har varit ledig, har mest varit runt och fotat lite. Runt åtta tiden åkte jag och mor för att se om jag hitta något fint och så att fota på. Var upp på åsleden och granberget. Fin utsikt och så men inget speciellt roligt att ta kort på.

I övrigt så tycker jag att min bror kan leta och hitat ett nytt och bättre grafik kort som jag kan ha till datorn för mitt klarar inte av The Sims 3, som jag också köpte i söndags. Jag håller på och bryta samman här, jag vill ju spela, NU!

Nu ska jag nog titta på någon utav filmerna jag låna utav min syster, jag är inte trött eftersom jag har sovit på gräsmattan. Det är fiint det, även fast alla småkryp är ute och traskar ^^.

Tjing, V

Dagar kommer och dagar går..

Tjo!

Den 24 oktober kommer Muse till Hovet i Stockholm och jag vill så jätte gärna åka dit. Ska försöka med att fråga min bror om inte han vill följa, jag har redan frågat min syster men där "kännder man det inte". Men det är en upplevelse och jag älskar deras musik, och jag har inte varit på en riktigt konsert förrut så det antalet måste liksom ändras.

Idag har jag varit på min kusins student i Borlänge. Det var väl skoj utom att det var jävligt kallt ute. Hannas (som tog studenten) kille såg ut som en sims gubbe och Jared Leto lite blandat sådär, men jag tror inte man kan ha bockskägg på sims och Jared har det verkligen inte.
Imorgon ska jag på rix fm festival med Mikkis och Mickis vad jag vet....eftersom det finns karuseller där så måste jag åka :D

Idag har Sims 3 kommit till Sverige, det skulle iaf ha gjort det. Så när jag får pengar så ska jag åka till Borlänge och köpa det. Jag är ju ledig måndag, tisdag och onsdag så jag kan väl åka dit då om jag kan få lite pengar av min fader ^^ Jag är ju fattig eftersom jag tydligen stular av min moder....

Sedan måste jag bestälal min systemkamera tills på lördag för jag vill ta fina kort på Neo, det är ju hans dop då :D

Jag vet jag lägger bara upp på fiiina hunden, men det finns inget mer självklart att lägga upp på ^^

//V 

RSS 2.0