Dreams come true

Jag kärlekar <33333

I fredags fick jag reda på att 30 Seconds to Mars kommer till Sverige i vår. Dom är mitt favorit band och när jag fick reda på det började jag nästan gråta. Jag har velat se dom grymt länge och nu den 10 mars ska jag få chansen. Det är nånting man inte får missa och såklart så ska jag önska mig biljetter i julklapp, det är inte så mycket att önska mer att kräva att jag ska ha det. Det spelar ingen roll om jag får lov att gå ensam eller om jag får lov att sova på nån enslig gata i Stockholm bredvid några snuskgubbar, jag ska dit!
Jag fick i varjefall lov att kolla vart man kan köpa biljetter någonstans, jag vet redan att dom släpptes den 20 november, alltså i fredags. Sedan vet jag också att deras album släpps den 8 december, det är bara två veckor dit så nu måste jag beställa hem skivan på nätet så jag kan alla texterna inför konserten. (Det är det enda man inte får göra, inte kunna texterna, det är alldeles för pinsamt.) Och när jag gick in på deras hemsida för att kolla efter biljetter så såg jag att dom har gjort en fin video till låten som dom har släppt för några veckor sedan. Finaste videon till finaste låten.



För att det inte ska vara så långt kvar till den 10 mars så måste jag nu gå och lägga mig och drömma om dom fina killarna med dom fina texterna i 30 Seconds to Mars.

Godnatt <3
V

Lycka till nästa gång.

Tjo!

Jag var på bio igår och såg New Moon med en massa folk. New Moon var den andra filmen ifrån The Twilight Saga, och jag kan säga att denna filmen var bättre än Twilight, lite. Jag tyckte inte musiken passade in på vilken känsla som skulle förmedlas. När det var meningen att det skulle vara ett "cry moment" så fick jag mer en känsla att "jaha vad tråkigt, livet går vidare". Det skulle liksomt inte vara så tycker jag. Men man kan inte heller förvänta sig att filmen skulle vara som boken, dom kan inte göra allt som står i boken. Då skulle filmen bli alldeles för lång. Känslorna som beskrivs så bra i boken kanske inte kommer fram i filmen för det är skådespelarna som själva måste förmedla dom, men kanske inte alltid kan göra det på ett bra sätt. Men ett plus var iaf att man fick se "pussar" och lite mer kärlek, tycker att det var alldeles för lite sånt i Twilight. För mig fick filmen en stark trea och jag hoppas dom kommande filmerna i serien blir bättre.

Känns som jag skrev en film recension, var kanske det jag gjorde. Jag måste ju få säga vad jag tycker ;)

Tjing, V


Long time ago!

Tjohejsan! :O

Det var faktikst extremt längesen jag skrev ett inlägg. Kan bero på att jag och mor flyttat in till Leksand och jag har varken dator eller internet där. Det har hänt en väldigt spännande sak nu när vi flyttat in där, ett garage började brinna. Eftersom jag är lite sådär evil så fick man såklart gå ner och ta kort, det var Agnes som tog korten men jag stod för kameran. Vi fick tydligen bättre bilder än tidningen enligt Agnes, jag har inte heller tillgång till någon tidning. Känns som att hela världen rasar sönder, faktiskt inte nu när jag har hittat ett nytt (för mig) band som är väldigt fina. Phoenix.




RSS 2.0