Posetiva tankar, posetiva tankar....

Det är helt sjukt hur lik jag är min mor till sättet att vara på och hur olik jag är min far. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men jag kan inte säga att jag har dom bra sidorna ifrån dom. Men får iallafall aldrig höra att "du är så glad jämt precis som din fader" det brukar alltid var "å gud skapa inga brådska men du är ju släkt med din far, eller hur lille vän".
Saker som vi är helt lika på är t.ex. envisa, har "alltid" rätt, "alltid" sur på far (det är jevligt svårt att inte vara det), nu har du gjort fel så nu ska jag vara sur på dig i en evighet. Det är såna saker och det är världens dåligaste egenskaper, förutom envis tycker jag. Hur kul och hur snällt är det att jag är sur på far hela tiden då, jag blir så less på det. Det kan väl bero på att vi inte har nånting gemensamt, nästan iaf, hockeyn har vi iaf. Men det kan bero på hur mor är emot honom, för när det bara är han och jag när det inte är morgon brukar det ju gå bra. Hoppas att det gör det dom närmaste dagarna när det bara är vi två som ska åka bort, då kan man inte vara sur.

Sorry, men jag fick lov att lätta mitt hjärta lite här för jag vet att jag inte kommer att prata om det med någon annan.

I´m always better

Lyssnar på Björn Rosenströms låt Hultsfredsfestivalen. Har läst i Aftonbladet att hultan har gått back väldigt mycket och att dom kanske inte ska en sån stor festival nästa år och att dom kanske inte ska ha någon i framtiden. Det är bara skiit, om det inte blir nå mer hultsfred blir jag ledsen, så jag måste verkligen åka dit nästa år. Det är ju världens upplevelse som man inte vill missa, jag har inte ens fått sova i tält på festival igen. Det är en katastrof!
Ska väl försöka berätta något roligare som att vi som har sommarjobbat i djurhuset,vaktmästeriet,lagård och trädgård har varit upp på Vidablick i Rättvik för att spela minigolf och äta mat. Smådjur kom då trea, och ladugård kom etta. Men dom måste ha fuskat som faen för dom stod och slog som attan asså. Men priset var ju godis så det spelar inte så stor roll, jag får ju inte äta.
Undrar hur det går med det när far och jag åker bort på lördag. Vi ska gå på liseberg på söndagen och sen så åker vi ner till ullared på måndageftermiddag. så nu ska jag väl föröka packa lite ^^

//V

...

Tjej!

I lördags var jag och såg Harry Potter och Halvblodsprinsen med Ulla. Filmen var faktikst okej, lite roligt också. Ron var bäst i hela filmen typ.

Jenfi ska iaf cykla hit och vi ska se på nån film tillsammas. Det är ju så tråkigt väder ute och det blir lite roligare då. Det känns som att klockan redan är runt åtta nu, inte bra. Därför tycker jag att dom där uppe kan bli lite gladare, för jag vill ha SOL!

Ett helt ointressant inlägg från en helt ointressant person says bye.

Bananfantasi

Jag vill vara en smaragdbagge, det dom får äta hela livet är bananer. Ohh, guud så gott med bananer. Jag fick nog en liten tår i ögat i morse när dom fick den och inte jag.  Livet är hårt!

Anyway..
Slängde en glimt på toalettstolen och det såg ut som den darrade då kom jag på nånting som; toalettstolen skälvde av rädsla.
Och, tänk vad roligt det skulle vara att vara med i en poesi grupp elelr något liknande. Bara där man får skriva och det behöver inte vara så "seriöst". Toalettstol är ju inte så seriöst, iaf från mitt perspektiv. Men när jag var i dalhalla här om veckan så fick jag världens lust att skriva låtar och då behöver man verkligen inte vara seriös. Så om jag skriver en låt så kan jag ju skriva om toalettstolar som är öppna till helvetetsportar eller om djur som springer med ett brutet ben mot den varma asfalten så att det luktar fisk.
Haha, fy så fult. Men okej my imagination never ends.


Btw. så saknar jag mitt rosa hår <33333333
//V

MUSE!!!!!!

Iiiih!
I´m happy! Jag frågade mor om hon ville gå på Muse med mig och visst kunde hon det :D Hihi.
Så här löd får samtal....
"Du får inte skratta nu..."
"Nehej.."
"Jo, i oktober...24..är det en konsert jag vill se. Vill du gå med mig då? Ingen annan vill gå med mig."
"Ja, det kan jag väll"
Därefter döljde jag ett jävligt stort smile, hon sa ju väll. Det betyder i stort sett JA. Men man vet ju aldrig, jag erbjöd mig till och med att betala men dom pengar jag får/har är ju ändå från mor så det spelar ju liksom ingen roll.
Men just nu är det lycka :D

Puss på mor I say <3333

No more bananas :*

Arghh!

Vi har börjat äta efter nån diet grejs här hemma där man bland annat inte får äta någonting med mjöl eller socker i, då kom jag nyss på att jag inte kan göra röda vinbärspaj. Jag kan inte äta nånting, en ganska positiv grej för då blir jag inte hyper hela tiden. Men en annan dålig sak är att det tydligen är jätte mycket socker i banan :O My life fell apart. Det där är ett sånt där i- lands problem. Men en sak är bra och det är att man får äta så mycket gorgonzola sås man vill så jag tänkte gå och göra det nu. 

Eftersom jag är så dålig och inte kan eller vet hur man lägger in videoklipp så får jag väl skriva en länk istället på en jävligt bra låt ^^

http://www.youtube.com/watch?v=Ja04EEmLWU4

//V

You better learn to crawl

Galaxer i mina braxer!

Kings of Leon, vad ska man säga? Dom är helt underbara. Speciellt deras nya cd, only by the night. Det är en gudagåva.
Jag är ju i djurhuset dessa veckor och när jag stod och plocka ut rosenbagarna, innan dom blir skalbaggar så är dom stora tjocka vita maskar, så kom jag att tänka på låten Crawl och texten;

You broke my mouth
The bloody bits are spitting out
Is your grave unscathed
The worm is counting down the days

He wants to see you crawl
He wants to see you crawl
Before I walk away
Before I walk away

Om texten varit she istället för he så skulle det varit perfekt, sen är det klockrent när det är worm med.



//V


IKEA is the thing ^^

Gårdagen var rolig, var först till Sandviken om jag minns rätt med mor, Ulla och Jimmy. Det skulle vara en stor loppis, väldigt många bord iaf men det var ungefär bara ett tjugotal. Finns inget mer att säga om det förutom AWKWARD! Efteråt åkte vi till Gävle för att gå på IKEA, det är ju alltid kul tycker jag iaf. Jag brukar alltid ta hundratals pennor men nu tog " jag" bara en penna, rättare sagt mor gav den till mig. Jag tog ingen penna alls :O Jag är faktikst lite disappointed på mig själv, men så är det när man "växer upp". Vi var också på gallerian som ligger alldeles brevid IKEA, jag köpte ett grönt regnställ på Stadium. Nu gör det inte så mycket om det regnar längre, bara jag har mitt nya regnställ på mig ^^.

Dagen idag har inneburit djur, mycket djur. Jag har varit i djurhuset och jobbat och ska göra det dom närmaste två veckorna, känns lite jobbigt eftersom jag måste gå upp klockan 6 varje morgon men jag kommer aldrig mer vara och jobba i det huset nå mer sedan. Tack gode gud, sort´a.

På onsdag är det Harry Potter premiär, här i leksand iaf. Men jag ska inte gå förens på lördag i borlänge på SF :O Hihi, det kommer bli intressant. Jag ska iaf gå med Ulla och så ska jag sova över där, hope it will be fun ^^

//V

Boggiwoggy

Idag har jag inte gjort så mycket, ute och gått i regnet, mycket mysigt ^^.Sen har jag varit och tittat på Baksmällan, den filmen var skiit rolig, det är en sån film man kan se om flera gånger. Det är i varje fall vad jag tycker. När jag kom hem ifrån bion så började The Incredible Hulk, den var också väldigt spännande. Jag har missat alla såna filmer som Hulken och X-men med mera. Förstår inte varför jag inte sätt dom förut, men man kan ju alltid ta igen på film fronten, man kan aldrig se för många.
Just det, jag har faktiskt varit och kollat på min brors nya hus som han har köpt med sin flickvän. Ett väldigt mysigt hus, och jag kom på att om man ska spela in någon kortfilm som skolprojekt så ska jag definitivt göra det där, det var som världens spökhus. Jag såg väldigt många skräckscenarion där inne, hihi. Och om man inte förstod det så ska jag iallafall börja på media i leksand till höst, fy faen vad kul. Jag var väldigt lycklig när jag fick brevet. Nu ska jag försöka sova och hoppas på en regnfri morgondag.

//V


Tävla hos robertpattinson.blogg.se

Det är en tävling på www.robertpattinson.blogg.se där man kan vinna en kalender eller en new moon poster. Det man ska göra är att skickca en kommentar med sin mailadress och sen ökar det ju såklart chanserna att skriva om det på sin "hemsida" ^^



Run Forest run

Tjong i medaljongen!


Kollar just nu på första pirates filmen, dom är så bra! (Pirates filmerna alltså).
Imorgon ska jag och Mikkis gå och kolla på Baksamällan på bio. Den verkar bra av det jag har sett i trailern. Nästa vecka är det Harry Potter som jag ska se och om två veckor är det Transformers. Hihi, yes it´s bio time! Det är ju det roligaste att gå på bio, det är lite sådär mysigt med popcorn och ett helt jävla mörker.

Det enda mer jag har att berätta är att jag bjöd hem några tjejor i lördags för att grilla och bada, rooligt, och i måndags var jag i dalhalla med mor, far och mormor, vi såg på Ronny Eriksson och Euskefeurat och sedan Eldkvarn. Det var mest roligt det Ronny sa imellan låtarna och så sa han en grej som skulle kunna motivera mig: "Spring fortare så dom inte ser hur ful du är". Nu ska jag iallafall lägga upp någar bilder ifrån eventen.



//V

Hey, I´m gay!

Tjohejsan!

Har ätit middag hos min kära mormor idag, men egentligen var det så att hon bara skulle bjuda sina barn så jag gav henne en blomma och sa "Grattis, jag är nu din dotter". Hon vart glad iaf ^^. Det var bra att hon bjöd barnen på middag, då kommer mor och far hem sent och det betydde att jag fick hyra film. Så det har jag gjort, det som är dåligt i denna lilla by är att man måste vara över 18 för att få hyra skräckfilm. Om det är så att föräldrarna inte gillar vad deras barn ser så får dom väl isolera ungarna då.
Jag hyrde i varje fall Patrick 1,5 och Amusement, om jag minns rätt. Ganska självklart varför jag hyrde dom, Patrick 1,5, dom är bögar, Amusement, det är en skräckis och det var en lite "läskig" framsida. Det är så det ska vara ^^

Skilsmässor nu för tiden verkar inte vara så tabubelagt.

Sweet music <3 ^^ Min söta mormor <33

Idag är dan då nallarna har sin piiicknick!

Godkväll!, eller nåt. Klockan är ju faktikst tre minuter över ett på natten. Har liksom inte velat gå och lägga mig. Kan bero på att jag såg en skräckis för lite över en timme sedan, den var ju inte läskig men iaf. Jag är lite barnslig och gillar det inte. Det var förövrigt The Hlls Have Eyes 2, den var skit dålig men fick ju lov att se den eftersom jag sett ettan.

Idag har jag iaf badat två gånger, det var ju faktikst 25 grader i vattnet. Fick ju lov att ta chansen. Dessutom badade mor också så hon gjorde det med. En äcklig grej nere vid badplatsen var att det låg en halväten fågelunge så man såg rakt igenom dens kropp. Jag fick ju såklart lov att ta kort eftersom jag hade kameran med mig. Jag gillar liksom att ta kort på döda djur, typ...Så nu blir det väl ungefär 5 fåglar jag har tagit kort på dom senaste dagarna som varit döda. Dom andra fyra ligger spridda över hela gården typ. Appropå döda djur så måste jag begrava Goffe ( min döda hamster) snart, han ligger ju i frysen. Som tur är så har jag inte sett honom där även fast jag har varit och rotat där så många gånger.

Jag har förövrigt ingen aning om hur man lägger in youtube klipp här, jag har inte listat ut det än och jag är inte teknisk överhuvud taget. Men jag tänker iaf länka till ett klipp där en nalle sjunger "nallarnas picknick" sång eller något sådant. Jag och mor var på tulavippan idag och då såg jag en sån nalle som är med i klippet. Barndom..typ ^^)


http://www.youtube.com/watch?v=m7rTQ6HGAzI

//V


RSS 2.0