Tonight´s gonna be a good night!

Har försökt göra en header till bloggen, det gick bra med lite hjälp från Elin och Niklas. Det enda som blev weird var storleken på det hela, jag får göra färdigt den när jag kan koncentrera mig igen och när photoshop går med på mina villkor och massa andra saker. Lite teknisk känner jag mig faktikst och jag är stolt över mig själv. Nu ska jag kolla om man kan se på dexter på datorn innan det sänds på TV så jag kan sova normalt imorgon natt.

//V

I know how to do it :D

True Blood har ju börjat visas i SVT och om man redan har sett första säsongen på canal+ så vet man att Alexander Skarsgård är med där som typ en härskarvampyr ^^. Om ni inte visste det så är Alexander svensk :O Iaf så är det med en gammal svensk visa när "Eric" (som Alexanders karaktär heter) badar i Bills hus. Jag tycker det är lite coolt ^^.


I kinda like it

Jag tycker det är ganska skönt att gå i skolan nu, dels för att jag inte har svenska och engelsk men också för att det är spännande och roliga lektioner. Jag har bara haft mediekommunikation en gång, men iaf. Det känns som att det hela kommer bli bra. Annars visar det sig väl denna vecka, eftersom vi ska sätta igång med alla lektioner på riktigt. Det är liksom foto, det som jag gillar att göra på fritiden. Det är inte bara sånt roligt men vadå, liiite förhoppningar måste man ha. dessutom så börjar jag tio i ett imorgon och det gör hela saken väldigt mycket bättre :)
Tjao,V


Good Girl!

Måste bara säga att "jag har" en väldigt duktig hund :D Hon gick lös bredvid mig i stort sett hela tiden när vi gick ner för styresjöbobacken. Men mycket godis gick det åt men det är väl anledningen till att man gör nånting alls ^^.
Nu ska jag fara till Mikaela, vi ska laga mat och se på film.
Tjing, V

Släkten är med i musikvideo ;)

Tjo!
Tycker att alla kan gå in och titta på detta: http://www.hocusfocus.no/1249630894_the_deportees.html#
Ungefär hela leksand är med och halva min släkt ^^. Dom är alltså med i "When They come" med Deportees. Om ni inte har lyssnat på dom än så tycker jag att ni ska göra det, det är härlig musik. Förövrigt så kan det vara så att jag börjar kvart i två imorgon då det är matte, men för att vara på den säkra sidan åker jag till skolan runt tolv, man måste vara säker på att jag inte har den kursen. Vill inte "skita" i den som jag och Mickis gjorde med multimedia, vi är ettor vi vet inget.
Nått mer roligt att berätta? Jag kännade 110 kronor när jag (mor) sålde mina lingon idag. Så nu är jag rik igen ;)

//V


I´m a MP1H9:a!

Idag har jag börjat skolan! Så nu har jag fått se vilka som går i min klass och nu tycker jag vi kan vara lediga lite till. Vi har iaf roligast foto läraren, han verkar lite crazy och han är jämt vid hockey och tar kort så man måste väl få följa med nån gång ^^.  Jag frågade också om man fick praktisera på en festival och det fick man, hihi. Usch vad dettta ska bli spännande. Appropå hockey så är det en kille i klassen som  precis ser ut som Eddie Läck, det är lite läskigt. Men han var så benig så jag tror inte att han håller på med hockey. Imorgon ska vi tydligen vara med tvåorna och treorna och så ska dom sist nämnda ställa upp oss som man gör till fotografering, eftersom det är MP som gör skolkatalogen.

Sen om jag vill så kan jag få vuxenpoäng genom att laga maten idag, får se hur det går. Jag gillar inte sånt, och det brukar oftast inte gå nå bra heller.

Tjing,V


Tävling på thetwilightsaga.se

Det är en tävling på: http://www.thetwilightsaga.se/tavling-vinn-ett-bella-paket/ . Gå in där för att vara med och vinna ett Bella paket.

V

Sleeep in heeeaavenly peeeeaace!

Gha!
Är trött som attan nu men äör fortfarande uppe. Det känns onaturligt att gå och lägga sig för tidigt. Jag var iaf uppe före åtta imorse för jag, mor och mormor var uppe och plocka lingon som vi ska sälja. Jag behöver pengar, fast dom kanske bara tar 10 kr/kg men det är liite pengar iaf. Imorgon måste jag också gå upp tidigt för vi ska till bror för att hjälpa till i nya huset, det ska väl bli ganska kul, jag gillar och städa och riva tapeter och sånt. Det enda är att min förkylning inte kommer bli bättre, men jag klarar mig.
Vi har även varit bort till stugan där vi har haft hyresgäster, lagomt kul när dom bara pratar om sjukdomar och död. Inget jag är expert på så att säga. Fast det beror väl på hur man tänker, jag är väldigt bra på "filmdöd". Appropå film och i ämnet media så är jag jevligt sugen på att börja skolan, fast mest bara för att se vilka personer det är i klassen och så. När man gjort det så kan man väl få vara ledig i några veckor till.
Nu ska jag stänga fönstret så jag kan sova i natt.

Tjingeling,V


Way up north

Tjohej!

Det känns som att det var längesen jag skrev, det är det väl också. Har inte haft nån lust så att säga. Just nu sitter jag iaf i borlänge och är hungrig som tusan. Men innan jag får äta lite fil så ska jag gå ut och gå en sväng med Zizzi. Jag kan inte gå runt "kohagarna" så jag får lov att gå runt bostadområdena här, jag hittar inte hemma i leksand så hur skulle jag hitta här. Är lite rädd att jag virrar bort mig, men jag har ju Zizzi och hon vet förhoppningsvis vart hon bor.
Sen i måndags har jag och mor varit ute på en liten resa upp till östersund och tittat på massa loppisar, så vi har sovit i mormors bil, kan inte säga att det var så bekvämt men det gick ann iaf. Vi åkte ner längs kusten Sundsvall, hudiksvall ner till söderhamn. Det hela har varit spännande men "deras" 4 stjärniga campingar är bara skit och nej jag vill inte bo med tyska bärplockare nå mer.
Nu ska vi gå ut så bruden blir lite gladare.

Tjing,/V

P.S. Bolibompa har way to weirda barnprogramm för mig..

Livet är...smärtsamt

Tjohej!

Det var igår jag kom hem ifrån kolmården. Det var väldigt roligt för jag visste typ vilka alla djur var och jag visste saker om dom som mina föräldrar inte visste. Så det känns som att rättvik har gett mig nånting iaf. Jag har tagit väldigt mycket bilder men jag måste se till att göra utrymme på datorn först så jag kan lägga över dom från kameran. Jag vet inte om jag har bild på så många rumpor, dom liksomt visade bara sina ansikten så det blir väl bara sånt.
Nu skulle jag behöva en snygg övergång till vad som har hänt idag. Men den finns inte här, men det är iaf ungefär lika tråkigt som att jag inte har fått några kort på rumpor. Jag och mor har iaf spenderat dagen med att vara på sjukstugan. Jag har nämligen stukat foten, så jag kan inte...kan inte göra nåt jag vill göra. Imorgon ska jag iaf städa undan lite på vinden, jag är i städar tagen och jag hoppas det blir nåt bra utav det. Nu ska jag försöka bäda min säng.
//V


RSS 2.0