Sommaren är bra, tralala la


Tjohej!

Jag är väldigt glad för det är extremt soligt ute. Just nu sitter jag ute på balkongen hemma hos Ulla och Jimmy. Jag är hundvakt åt Zizzi. Både idag och igår var jag ute på en promenad med bruden och hon var grymt duktigt och när hon är det så blri det så mycket roligare än när hon är förjävligt. men inte min brud inte :P

Förra veckan var hela familjen i Grövelsjön, mer eller mindre. Det var roligt, vi åkte skoter två dagar i rad även fast det inte fanns så mycket snö kvar..om man jämför under sportlovet.

Det enda vettiga man kan göra nu är att pussa på Zizzi och läsa bok. Det är precis vad jag gör, men boken som jag läser nu (Faghag) har jag snart läst ut så jag måste hitta på någon annan bra bok. Typ som dessa böcker Stephanie Meyer har skrivit om Edward och Bella. Jag gillar vampyrer och böckerna verkar allmänt coola och bra.

Mor ringde nyss och sa att hon kommer och hämtar mig om ca 30 minuter så jag ska ta och packa ihop mina grejer nu.
Ha det bra i sommar värmen och tänk vad gott det vore med iste just nu :O :D

Tjingeling
//V


Happy Face :D

Det där inlägget var ganska onödigt kanske. Kanske borde skriva om något roligare, men jag kan egentligen inte komma på vad. Just nu finns det iaf inget som känns väldigt belastande. Det kan vara för att jag inte tänker efter. Men nånting jag borde göra är lite läxor, men jag har ju typ två veckor på mig så den tiden kommer jag inte använda väl ;P
Nånting som har varit/ är kul är att Challe gjorde avgörande målet i torsdags, att jag varit med 2 personer än så länge på lovet :O (jag brukar vara väldigt osocial av mig), jag fick mig Brudpiga väska, jag är gaalen, och säkert många saker mer.
På något roligt och bra sätt så känns allt, det flesta), mycket roligare nu. Kan ju bero på att det är ljusare ute och att den älskade solen visar sig dagarna i ända :D
Mitt leende kommer fortsätta long before you´re gone ^^
//V :D


Öhh, är det du som tittar på film eller...?

Tjo!

Igår fyllde min mormor år så vi var och grattade henne. Sen så kände jag att jag ville göra nått så jag ringde Mikkis, vi tittade på lite film.
Idag har Backis varit här en sväng vi kollade å på film. Sen har det inte hänt någe annat, kollar på Bröderna Grimm nu, lite iaf.
Jag längtar tills söndag då vi ska åka till Grövelsjön.
Sen vill jag väldigt gärna veta om jag kom in eller inte. Man ska ju få veta i april om man kom in på linjen man valde...det kanske är i slutet.

Tjingeling
//V

Smakar som kyckling

Tjohej!

Idag var det Påsksmällen i skolan, och det innebär att det bara var att kolla på innebandy hela dagen. Det var ju rätt så skoj, ett tag...
Imorn blir det borlänge med mor och på fredag så fylelr mormor år så då ska vi fika hos henne :D
Sen ska jag även på bio nåndag i helgen, Kenny Begins blir det, den måste ses ;D


Ida tog en snygg bild på en snygg kycklingrumpa. ^^


Framsidan på den söta kycklingen :D

Antingen ska jag gå och sovanu elelr så titatr jag på filmen Milk som Ida skicka till mig, den handla om en bög iaf. Det gillar vi ;)

Tjing
// V


Solen gillar vi :)

Tja!

Nu har jag nyss skickat in ansökan om funktionärsjobb på Peace and Love, det skulle vara grymt roligt att jobba där. Hoppas det blir något :)
I övrigt så var jag i skolan ca 1 timme sen fick vi åka hem för vi var så braiga...typ ;P
Om ca 3 timmar är det hockey i Ejendals arena och det är Karlbergs sista hemmamacth för LIF, we salute you Karlberg.

Häromdagen så såg jag i tidningen om nån annons om att man kan kunde gå på "inriktning" kriminologi på högskolan. Så jag tänker faktikst på om jag ska fortsätta gymnasiet i Rättvik eller om jag ska få lov och gå om ett år i Leksand. Det skulle vara mycket roligare att gå i Leksand men det skulle vara ännu roligare att få gå på högskolan om typ 2 år. Annars så skulle jag ju få vänta ännu längre, jag funderar.....

Har inget annat att säga förutom att det är gryymt varmt här inne, det är 23,3 grader och jag skulle hellre vilja att det är så varmt ute :) Men det tar sig iaf ;)

Tjing
//V

Dagens

Tjo!

Istälet för att skriva så tänker jag "berätta" fredagen och lördagen med några bilder ;P

     

Nu äre Robinsson som gäller :)
Tjingeling

RSS 2.0