Fagert

Vid Merkurius månar!!!!

Okej jag har ingen aning om Merkurius har några månar och om han har det, hur många. Jag bara kom på det idag, kan ha varit för jag hörde lite luddigt om det på radion.
Har varit på Tullavippan men mor och mormor. När vi kom hem fick jag lov att följa med far för att åka längdskidor, jag vet inte om jag gillar det. Jag åkte 5,8 km. Jag borde inte göra såna där grejer för jag blir bara deperimerad och vill lägga mig ner och dö....hmm...cutt cutt....
Jag kollade även på melodifestivalen med mor och far, AWKWARD, säger jag bara. Alla låtar var skiit dåliga, Next 3 var jätte pinsamma små barn och Torleifs var snuskgubbar....
Som jag nämnt var jag i Västerås i torsdags med mor och far, där gick vi på IKEA (taket), jag köpte tre små söta möss. (Jag gillar barnavdelningen där^^)


//V

Morötter

Tjo!

Igår var jag hundvakt till Zizzi med Mikkis i Borlänge. Idag har jag varit i Västerås med mor och far. Och nu ska jag kolla på Queer As Folk med en morot och ett glas juice.
Imorn blir det hokcey, på lördag blir det förmodligen snowboard i backen ^^)

Har´e
//V

:E

Tjo!
Imorgon blir det nog Falun med mor, jag måste gå in och titta om dom har Kerrang tidningen på Film och Fabel. Det verkar som att 30STM jämt är med där :D
Ska även vara hundvakt på onsdag åt Zizzi. Skulle egentligen ha gått på bio i leksand men filmen vi skulle se gick ju inte då. Va tokigt det kan bli x) Men Bolt går iaf i Borlänge där jag ska vara hundvakt så jag kanske ser den där, men Bedtime Stories går på onsdag med. Så det beror på vem jag tar med mig vilken film jag ser ;P


Sun do shine!

Halloj!

Har inte skrvit på ett tag, har inte haft lust dessutom har det inte hänt något. Men i fredags var jag iaf och titta på Rosa pantern 2 med Mikkis, Becca och Agnes. Filmen var rolig, så den gillar vi :P Igår var det melodifestivalen som jag, mor och far var och titta på i arenan. Det var roligare att sitta där och titta än och sitta hemma. Det var mycket mer stämning ^^ Jag gillade iaf EMD, Molly och Velvet. Fast Velvet gick inte vidare alls, dessutom var det coolt att jag gillade henne för engångs skull. Hon har ju sugit apa annars.
Klockan fem ska jag iaf åka upp till Backis för att hämta henne och Sofia för att sedan åka till Jossan och leka lite. Jag har ingen aning om vad vi ska leka med, vi skulle ju leka med sims förut men det sket sig ju -.-'' Men det blir säkert roligare iaf :P
Det enda jag har gjort dom senaste dagarna är att titta på QAF och det är väl det jag ska fortsätta med nu.

So long!!

//V

Kossor på ängen

Hej!

Nu har vi tagit hem Zizzi och far har nyss tagit henne på promenad. När vi åkte till Borlänge hörde vi på radion att Mötley Crue ska komma till P&L i sommar, då måste man ju dit, dom är ju historiska..typ...
Jag läste även nyss på 30STM;s hemsida att deras nya album kommer ut i sommar, det längtar jag verkligen till :D


Ni får väl ursäkta bilden men såhär ser iafmitt hår ut just nu..om man ser det..det är rött :P


Mys

God eftermiddag!

Idag har jag färgat håret, rött, och samtidigt kollat på True Blood. Den serien är jätte bra, kanske för att jag gillar vampyrer ;P
Det var även så att jag, Mikkis och Backis skulle gå och se Bolt idag men den var ju inte förens nästa helg så vi får väl se den då. Fast vi ville fortfarande gå på bio så vi ska se på Mammut istället, men nu ville Jossan också följa. Filmen hade iaf fått bra betyg så den är säkert bra :)
Jag var nyss ute och hämta en gren åt mina barn, men när jag skulle klippa av grenen så rasa all snö ner på mig så nu sitter jag och droppar x)
Det är även så att mitt tak är mycket mysigare också ^^,Lägg märke till mina hockey vykort med Morten Green, Per_anton Lundström, Pelle Prestberg och Kevin Doell på ^^)



//V

LIF, we LOVE them! <3 :)

Tjohej!

Hockey idag, LIF- Bofors. Bofors vann med 4-2, mycket tråkigt. Men vi klarade av det. Fick autograf av Antti Jussi Niemi (igen) och Robert Petrovicky. Jag köpte faktiskt fyra vykort med spelare på som dom själva har signerat. Dom ska jag sätta upp på min "minnesvägg" ^^, Men jag köpte ingen flagga som jag tänkte för den var dyr och liten.
Sen åkte man hem och åt och tittade på melodifestivalen, AWKWARD säger jag bara. Men jag ska ju dit när dom kommer till Leksand nästa vecka, hoppas det blir roligare då.
Måste säga att Erik Hassles musik är väldigt bra, han gillar vi nu för tiden :) Ni borde lyssna på låten Don´t Bring Me Flowers After I´m Dead. Den är bra, jag skulle lägag upp videon här om jag var så teknisk. Men jag har ju en bror som är det så jag får väl fråga han nästan gång han kommer hem.
Jag ska även försöka fixa min header, om det går vägen vill säga, den är ju inte så rolig.

//V

Det är hel grymt! :D

God kväll!

Efter hockeyn...jag vet inte ens om jag behöver säga det, men Eddie Läck och Jere Myllyniemi kom iaf :) Jag tog deras autografer igen :) Jag sa att Eddie skulle skriva i åttan, svaret blev: I åttan? (han lät lite som w00t då)
Jag: Ja!
Eddie (efter att ha skrvit i åttan): Gryyymt!
Jag: Tack! :D

Mikalea frågade om hon fick en kram, det fick hon ju. Men jag har ju faktiskt redan fått en, eller en halv snarare och jag bad inte ens om det x)
Haha, jag är så speciell, men det är han med :D
Jag har tänkt på det, men jag måste bara lägga upp min bild på han och mig, även fast jag ser helt weird ut, mer än vanligt.






Jag gjorde ett test från BDB;

Har du förändrats?

Du som liten.


1. Vad hette din första bästa vän? Robin
2. Vad hette din första kärlek? Robin x)
3. Vilken var din favorit rätt? Fisk
4. Vilken var din favorit färg? Blå
5. Vart bodde du? Karlsarvet
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? Det var ju alltid roligt att vara "ute" ^^ (OMG jag var liten, weird)
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När en viss person "slog ut" mina tänder..
8. Ville du bli när du blev stor? Rockstjärna ^^
9. Vem var din favorit? Nordman
10. Vilket godis tyckte du bäst om? Kinder ägg


Nu

1. Vad heter din/dina bästa vän? Jennifer Back,,
2. Vad heter/hette din senaste pojkvän? -
3. Vilken är din favorit rätt? Fläskfilé
4. Vilken är din favorit färg? Neongrön
5. Vart bor du ? Karlsarvet
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? All the gay men ^^)
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? När Lasse dog :*
8. Vad vill du bli när du blir stor? Nånting med film eller apor ^^.
9. Vem är din favorit? Gale Harold, Jared Leto, Ville Valo <3333
10. Vilket godis tycker du bäst om? Choklad
11.Har du förändrats? Jao,


Jag måste ju lägga in åttan med ;P



Innan det blev hockey var det tredje säsongen som började, behöver inte säga annat än att jag fortsätter
/Night//V


Hoppsan

Hej!

Idag har jag klippt mig, jag vart nog nöjd ;P
Klockan 19.00 är det hockey Leksand- Nybro. Jag vet att det är fredag den 13 men jag tror dom vinenr iaf, det är Nybro som kommer ha otur isånafall. Dessutom tror jag inte på sånt, men det kan verka så eftersom jag skrev det ;P
Jag har även varit duktig och fått MVG på provet om Kol- kväve och vattnets kretslopp, is the shiiit :D
Jag har låten Hurtful med Erik Hassle på repeat och ska väl fortsätta med det tills sena natten ;P Annars bestämmer jag väl mig snart för att titta på QAF. I helgen kommer jag iaf att börja på tredje säsongen. HIHI, det blir kul :)

Ha en tursam fortsatt dag :)

//V






Detta fält måste fyllas i

Halloj!

Jag fryser extremt mycket om mina fingrar så det är ju bra att jag kan skriva iaf :P Jag gick ju hem idag, men det var skoj men det vart  inte extremt kallt förens jag kom hem.
igår var det ju teoriprov i traktor, tror faktikst det var det första provet jag har failat på, fick 33 av 70 och man skulle ha 56 för att klara det. Men det är omprov måndagen efter lovet. Vi hoppas att det går bättre då :P
Nu ska jag "cheer up emo kid"a lite och titta QAF :D

Tjo, //V

Tjohej!

Tjohej!

Idag har jag och mor varit ute och åkt spark för att jag ska kunna sova inatt. Det låter weird men så är det :P
Jag tror jag såg Mikael Karlberg idag, han åkte förbi utanför biblioteket.
Annars har det inte hänt nånting annat, eller jo jag har läst ut trafikboken och jag vaknade 8.30 imorse. :O Det var coolt tyckte jag, att  jag gick upp och allt.
Nu ska jag lägga mig och titta på Queer As Folk :D


//V

Strike!

Mwihi!

Som jag nämnt var jag och bowlade igår med Jossan och Mikkis. Det gick varken bra eller dåligt. Jag kom iaf två ;P Jag gjorde 4 strike:ar *Awkward* och Jossan gjorde strike:ar hela tiden. Jag måste bowla mera så jag kan bli bättre än Jossan för det var lite små pinsamt igår.
Egentligen borde jag inte sitta här och skriva utan plugga till skitprovet. Det är inget jag ser framemot. Det jag ser framemot är hockeyn på fredag och lördag. HIHI :D Det var ju så längesen och reklamen som dom har, har ju inte gått på radion heller. Fast den har dom ju bara när det ska bli match.
Vet inte riktigt om jag vill visa några bilder ifrån igår men jag kan visa en bild på mina snuttegubbar ^^



//V

:)

Hej Hej :)

Borlänge dagen var bra, jag och mor och far var inte sura på varandra en ända gång. Iaf inte på riktigt ;P
En sak jag måste berätta att jag har köpt är Svampbob kallingar som jag ska ha som pyjamasbyxor :D *Happy*
Köpte även skivor som man kan bränna på, så det kan bli ny musik på gympan. Det är ju inte säkert att dom kommer gilla det men man får väl ge det ett försök :P
Vi köpte iaf jätte mycket grejer, vi i min familj brukar inte göra det. Inte på samma gång.
Om en ca en timme åker jag in till tågstation för att bowla med Jossan och Mikkis.


Ha en bra lördagskväll och vi hoppas att det inte går någon loser vidare i melodifestivalen ^^)

//V


We are so *noot* scared!

Kollade nyss på Poltergeist. Det enda som jag inte gillade/ tyckte var "läskigt" var clownen och speciellt när den höll på att strypa ungen. Den var så overklig, men det kan ju ha att göra med att den är från -78 också :O

Jag har även pratat med mor att byta skola, ska prata med studievägledaren på måndag......

Har inget annat att säga förutom att jag är trött och ska gå och lägga mig nu. För imorn ska vi upp tidigt, säkert nångång runt 7.30. *Oh my f***ing god* :O

Natti Natti :)

Morgonrock!

Tjohej!

Om en timme är det träning som jag ska på. Längesen jag var där på en fredag, det har ju bara varit massa intressant hockey då :) Men denna vecka var det ju uppehåll....

Imorgon blir det iaf Borlänge, måste åka till Djurmagazinet och köpa grejer till hamstrarna, speciellt ett hjul. På kvällen ska jag åka till Rättvik och bowla. Det blir nog roligt, om jag vinner så att säga :P

Har inget mer att skriva för tillfället så...

Hare bäst :)
//V

Barbie!

Hihi ^^

Eftersom jag är en sån nörd när det handlar om Barbie måste jag skriva detta.
Det är inte mycket men iaf, barbie fyller ju faktiskt 50 år iår. Så grattis på henne ^^
Jag har alltid gillat henne, bara för jag hade sån bra fantasi på den tiden när jag var liten. Det vart ju extra roligt då ;P
Nu ska jag iaf visa en riktigt fiin bild jag hittade när jag sökte på Barbie på google. Mohahah x)


Köksbuljong med kiwiibanan

Hej!

Vad ska jag säga...dagen började dåligt men blev bättre. Jag har även börjat gilla låten kamphund, Gry har spelat små snyttar av den på MixMegapol. Jag tyckte det var lite roligt ^^

Vi hade ju prov idag, det gick ju faktiskt riktigt bra. Det kunde man aldrig tro :) Jag svarade på alla utom en och visste inte om svaret var riktigt rätt på 2 eller 3 frågor. *Smileonmyface*
I dagens Leksandsblad såg jag att dom har släppt kvalserie biljetterna. Måste ju köpa det. Kostar bara 90 kronor per match för ungdomar om jag inte misstar mig helt.
Helt ointressant, men jag har skrvit på min ryggsäck, men jag tror inte min syster blir arg. Hon är ju så sööt ^^

Dessutom har jag sett att Sims 3 har blivit framflyttad till Juni nångång. Är gryyymt besviken, det är väl ingen som vill sitta inne vid datorn i sommar. Det gör man ju på vintern för man inte har något att göra. Those people are weird!
En rolig sak jag nyss kom på är att jag måste åka till borlänge för att inhandla spån till mina hamstrar för annars kan jag inte städa, dessutom tycker jag att dom borde byta bur, det är inte bra att dom tuggar på gallret....

Må fiint när ni får se denna fiiina bild på mig på en vit springare :)





//V

Myskoxar hopparöver häcken!

Heij heij!

Just nu är jag lite glad, jag har faktiskt gjort klart SH uppgiften om djurskydd...nånting :D Nu är jag riktigt stolt över mig själv. Jag brukar ju aldrig göra något i tid. Jag tränade faktiskt tidigare till kolets, kvävets och vattnets kretslopp. Det kommer nog gå åt pippan, men jag kommer ju försöka iaf ;P  Vi har ju det provet imorgon.

Idag på idrotten så hade vi skridskor på hedslund, asså Rättvikare har inte ens en riktigt ishockeyplan utan man måste vara på en bandyplan. Det var ju riktigt kul förstås att planen var så stor och ännu roligare när man fick en klubba och boll xD Det som är negativt är att man inte kan köra in i väggen och stanna på det visset. Men man ska väl lära sig att stanna riktigt i trean eller något sånt iaf, men jag kan konståkningsstopp...tror jag iaf.

Jag måste köpa en bandspelare, så man kan spela in grejer...som i mitt fall så vill jag komma ihåg massa saker jag vill säga eller skriva. För när jag väl sätter mig framför datorn och ska skriva på bloggen så kommer jag inte ihåg nånting. Inget intressant iaf.
Som t.ex.
Jag vill ju byta linje som tusan, jag vill mycket hellre gå på media i Leksand. Men jag är så lat för jag orkar inte gå om första året och "bli efter". Jag är inte alls säker på att jag kommer hålla på med nånting som har med djur att göra eller att jag vill det. Jag känner mer att jag skulle väldigt gärna stå med läraren i Ejendals Arena på hockeydagarna och ta kort eller filma det som visas på "mediakuben" ,hellre än att sitta i nån traktor och göra fram och tillbaka och nästan somna av utråkning. Häromnatten kunde jag inte ens sova för jag var så föbryllad över vilket fel val jag gjorde, det är inte bra.
Sen vill jag ju väldigt gäran ha en vanlig hockeyplan x)
Jag ska väl inte klaga, jag hoppas bara att dessa tre år går fort så man slipper "skiten". *Negativ I´m*

En annan sak jag har tänkt på är att träningen på tisdagarna är vääääääldigt tråkig och jag är jäääääätte sugen på att simma. Man kan nästan säga att jag är helt lyrisk över det hela, HIHI ;P

Far undrar nog varför jag frågar efter enmassa ord nu, så jag måste väl sluta skriva. Annars kommer han väl in här snart och undrar vad det är för uppgift jag skriver på.

Men hare :) Hoppas det inte gör något att jag lägger upp en skumm bild :E

//V








P.S Far spelar alldeles för högt för att han ska vara så gammal som han är, t.o.m jag spelar inte så högt så man hör i hela huset. Och jag fick lov att stänga dörren för att inte hör hans musik :O

WTF!!!!!?

Nu får jag lov att skriva igen :O

Jag såg ju en film med dom dära chokladbollarna som var helt smaklösa och ganska äckliga. Filmen skulle vara en läskig film, men ack nej. Jag vågade ju till och med gå tillbaka med chokladbollarna till kylskåpet. Och om jag vågar det är inte filmen det minsta läskig. House Of Blood hette filmen, massa wierda "zombies" eller något liknande.

"I en mörk skog kolliderar Dr Madsens bil med en fångtransport. I turbulensen som följer dödar fångarna alla vakterna och tar doktorn som gisslan. Flyende genom skogen kommer gruppen snart till ett avsides liggande hus där invånarna talar underligt och är klädda i medeltida kläder - ett hus som det var länge sedan någon passerade, eller återvände ifrån... "

Så står det på baksidan av DVD:n, talar underligt...det är säkert så man prata förr i tiden i USA....det är som den där filmen på youtube som handlar om fjortisar, http://www.youtube.com/watch?v=2p9jkxwrRjI&feature=related.
Där är det ett ungt men från förr par som pratar som man gjorde förr men det kommer in nån nutida kille och pratar som nutida ungdomar.
CP, filmen var iaf dålig och hade ingenting med framsidan att göra -.-''''


Zizzi Buz! <33

Nu har jag fått massa foton som var på fars kamera, hitta massa fina från när vi var på Parken Zoo. Hittade även flera jätte fina bilder på Zizzi som jag måste visa :) Det var när vi var och fiskade nånstans nångon i höstas ;P Den sista bilden är inte på Zizzi, men den gilalr vi ändå ;P





Sötboll ^^

Tja!

Idag slutade jag tidigt, halv tolv skulle jag tro. Vi hade iaf traktor teori på morgonen och fick veta att vi ska ha provet nästa vecka!!!! Det kommer absolut inte att gå. Jag suger verkligen på den där skiten (xD) så jag är 99% säker på att jag kommer faila. Men så får det vara, det är ju inte det viktigaste i livet.

Nyss gjorde jag chokladbollar som jag ska äta till någon film. Det är ju träning ikväll så det gör inte så mycket att man äter dom där chokladbollarna....typ...




//V

Inget som helst

Tjaabaa!

Igår var det söndag och då var jag, Zizzi och Ulla ute och åkte spark. Zizzi var draghunden, hon är en riktigt bra sådan men det går så jäkla snabbt så man är lite rädd ibland ;P

Idag har jag inte gjort så mycket. Gjort lite läxa och varit ner till mormor och titta på nån gammal film och hjälpt henne med datorn ^^
Jag gick faktikst upp 9.50, helt otroligt och jag var ledig å allt :O
Jag har iaf försökt å göra en inbakad fläta. Men GUD vad jag suger på det. Fast nyss gjorde jag två inbakade flätor och det gick ju bra förengångs skull ;P Men aldrig att jag skulle ha det offentligt, jag skulle ju skämma ut mig själv ( som jag inte redan gör det då)  x)

Våran klyftiga lärare sa: "Fanny och Bunny det betyder ju kul kanin".
Jag tyckte det var roligt, det är ju två i klassen som heter Fanny och Bunny.


RSS 2.0