Lördag

Tjoho!

Igår kom Zizzi förbi en sväng, först sov vi. Det var sköönt :) Sedan gick vi ut och åkte spark, det gick riktigt fort och för att få stopp på henna fick jag lov att åka in i en "snövall", jag ramlade iaf. Men det var faktiskt riktigt kul för det gick så fort men det finns ju inte så mycket styrning på sparken.
Hon och Ulla kommer iaf hit idag med ;P
Idag har jag iaf städat hamsterburen och mitt eget rum. Mor vart alldeles förvånad hur rent det är/blev xD
Jag har faktiskt dragit upp persiennerna så det är väldigt ljust här inne förengångs skull. x) Sen ser man ju faktikst den fiina snön ute :)
Sen är det lite kul tycker jag att släkten vet att jag har lekt med Elin i Falun xD För min morbrors fru jobbar på samma jobb som Elins pappa. Det visste jag inte..tror jag xP
Jag har även bytt lakan, det är Niklas så det luktar ju Niklas om dem. Sen har jag fått byxor av Niklas Elin och dom luktar Elin. Så det är inte alls som det ska vara på mitt rum....det är alldelses för rent och andra lukter x)

Nu ska jag sluta skriva strunt och fortsätta med min pinsamma ovana som ni inte får veta.

Ciao

P.S Igår fick jag Mikael Karlbergs och Kevin Doells autografer, det var nice och jag gillar Kevins "engelska" ^^. (Han kommer från Kanada men iaf)

Baiz!

Idag har det varti en baiz dag....

Det som ska bli kul till helgen är att jag ska på hockey imorn :D Sen ska vi nog åka in till Niklas och Elin på lördag, det kan möjligtvis bli singstar...HIHI ;P

Min far fyller år idag så vi sk aväl gratta honom när han kommer hem, men sen måste jag nog göra färdigt jobbet om Maran så jag slipper svenskan imorn och kan sluta tidigare :D

Peace out

Fiiint ^^

Jag sitter och kollar igenom alla mina bilder på datorn för att hitta massa fina bilder på Zizzi. Jag har ju några söta bilder på henne men jag hitta ett roligt kort på min syster som jag måste lägga upp x)





Jag är gay

Tjo!

Efter lunchen idag så "träffade vi på" data läraren och Elin fick lov att fråga om han hade läst hennes mail. å hans svar var; " Jag har haft häcken full av annat!"
Jag började såklart skratta, eftersom jag är ett sånt regnbågshjärta ^^. Elin fattade inte först, men när jag förklarade så tyckte hon det var kul med x)

På hundkursen vi har ska jag skriva om Dobermann och vad dom används till. HIHI. Because we all love Zizzi :) <33
Jag ska även ha med henne på våran friluftsdag som är den 17:de. Vi ska ut och gå med vovve, *nähää*.

Det är det jag ska göra nu, skriva om Dobermann och Zizzi bilder kommer det vara med. Kanske ska ta med nån när hon har sin fina dubbelknäppta väst x)



Fast nån dubbelknäpptväst har hon inte på denna bild  ;P

Calm down Veronika!!!!!!

HIHIHIIHHIHIHIHIHIHIHIHIHI!!!!!!!

Nu är jag skiiiit sprallig! Och vad kan det bero på då?! Jo det beror på att jag och mor var på hemköp och skulle handla. Jag är ju så suspicious av mig som jag är och kollade bakåt. Vem får jag inte se där? Eddie Läcks mössa xD Haha, mobbad jag är xD Han var iaf där med Petter Ullman såg jag först. Sen så stalkade dom min mor, för dom gick bakom henne och...ja...Sen när dom hade gått till köttdisken var jag och mor vid sopporna. Då jag sa viskande: "Vet du vem detvar?"
Mor: Nej!
Jag : "Eddie Läck!"
Mor: "Sånt där har väl inte jag reda på heller"

Haha, sen stalkade jag honom....xD Han kollade konstigt på mig...hmm undra varför xD
Sen såg jag även att Kevin Doell var där. Kevin sa nåt och Eddie ba: "What?"  Då tänkte jag på knatten som säger w00t när man petar på den med en pinne xD

Authors note: Eddie är lång, och jag vart sur.

Sen så när vi skulle åka hem så såg jag Houkko i en bil...en blå volvo xD

STALKER!!!!!!!!

Jag har inget annat liv jag vet!

Jag vart helt skakis iaf... men jag ska snart på träning som jag hoppas tar ut allt ork så jag kan sova inatt xD

Jordgubbar, banan, marshmallows.... Mmmmm ^^)

Mumma ^^

Just nu sitter jag och tittar på recept på recept.nu om det finns nån god efterrätt. Mor ville ju ha det häromdan men då orkade jag inte göra någon. Det finns jätte många som verkar goda som t.ex. Grillad bananasplit med marshmallow, jordgubbar, choklad, nötter och kolasås. Men det är mer sommar fika, och jordgubbarna nu för tiden är inte ens goda. Men sommaren kommer så jag får väl göra det då.



Jag har åkt i hans bil med!

Tjohoo!!

Inatt kollade jag på värsta weirda filmen, Are you Scared?, den liknade nån utav Saw filmerna och en annan skräckfilm. Men who the fuck cares?!

Leksand- Sundsvall var det iaf idag. Vi vann med 10-0. Awkward. Efter matchen intervjuades Janne Huokko och Marcus Jonasén (!).  Marcus gillar vi för att han är så jeevla lång och att han ser precis ut som en Jonasén. Men när publiken fick ställa frågor var det en liten kille som sa: "Jag har åkt i Jannes bil"
JAHA?! Säger jag då.
Men jag är ju som jag är och tycker det är jätte pinsamt. Vem bryr sig att han har suttit i hans bil. Ska jag också säga det då eller? Att jag har varit med hela familjen till ICA (det var säkert första gången jag var där). Att jag har varit i deras hus, lekt med hans jobbiga och bitchiga barn, ätit mikrovågsugnade bananer med glas i hans kök?!?!?!?!
Nej sånt säger man inte!
Intervjuaren fråga iaf killen om han var rädd. Ungen sa nej. Men jag tycker att han borde varit rädd, för då slipper man såna dåliga (och pinsamma) uttalanden!

P.S så är det Zizzi plutts födelsedag idag, hon fyller två år. Vi var till borlänge och hon fick ett ben och ett wienerbröd ^^P

Grattis bus! <333333





Ursäkta om jag tog på något privat ställe

HIHI ^^

Igår var det hockey, leksand- mora. Skiit spännande, Mora vann iaf på straffar. Det var inte lika kul, jag var ju nervös som helst. Jag måste säga att deras målvakt är riktigt bra, iaf i denna match. Jag har ju inte sett han i någon annan match.

Ullas Jimmy fyllde år i måndags och fick en biljett av far ¨å jag gick dit med dom. Men sedan var jag ju med Mikkis, och innan trejde perioden skulle börja så stod vi i klacken och väntade och så var det några killar som skulle gå förbi. Sedan höll han på och ramla ner eller något för han tog tag i Mikkis jacka eller något och sen sa han "Ursäkta om jag tog på något privat ställe". Haha fy faen vad jag börja skratta, jag trodde Mikkis gjorde det med, hon gjorde väl det lite men hon tyckte det var så jäkla pinsamt och blev alldeles röd xD *Evil Laugh*
Igår fick jag även fyra  nya autografer, det var utav Jens Bergenström, Per-Anton Lundström (som var jätte gullig^^) och Leksands nyförvärv Antti- Jussi Niemi. Sedan var faktiskt Manne Fredriksson också där med sin flickvän antar jag. Så jag fick ju lov att ta autograf av han med :P Man måste ju vara vaken på sånna tillställningar xP

Jag ska även få gå på Hultsfredsfestivalen i sommar om jag får tag i ett sommarjobb, jag ska "söka" till Sommarland. The Killers kommer ju och dom vill man ju inte missa.

Zizzi följde ju Jimmy hem igår så jag lekte med henne idag, hon är ju så oengagerad så det vart bara en kort stund. Hon höll på att äta gammalt bröd neranför "fågelmatshuset".

Det var mycket folk :P


Kamphund!!!!!

Tjo!

Nu för tiden sitter jag jämt och lyssnar på bandit.se för att hitta några nya bra låtar. Det finns en låt som heter Kamphund och den är superläskig på någe vis. Jag får jämt lov och stänga av radion. Fast jag har inte riktigt lyssnat på texten, måste kanske göra det, men usch! Vi gillare inte!

Iaf så tittar jag på tradera.com. Sökte på SingStar och det finns jätte många spel med mikrofoner ^^. Jag vill ha :)
Jag måste prata med mina föräldrar :P

Nu ska jag gå och titta om det är någe roligt på TV ;P

Varför måste det vara en rubrik som jag inte kan hitta på?!

Godkväll!

Nu sitter jag och tittar på Natioanl Treasure, typ iaf.. Både ettan och tvåan är grymt spännande tycker jag, kanske bara för att det handlar om historia och jag är intresserad av histora...
I fredags var det hockey, Leksand- Växjö. Var några jobbiga "kvinnor" som var jobbiga..helt enkelt. Dom förstörde stämningen, iaf för mig och sen gnällde dom att det inte var nån fart på klacken. Buu på er säger jag!
Johan Hägglund, en norrländare,om man nu kan skriva så) och Jesper Ollas blev intervjuade. Vi gillar Johan bara för att han kommer från Norrland och Jesper bara för att han var söt ^^.
Igår tills idag sov jag över hos Backis, jag vet inte om jag kan säga så mycket om det (Backis fattar xD) men vi hade iaf kul och vi tittade på tre filmer. Den första var National Treasure 2, sedan var det Rekeer, (wird movie), och sen var det lite av Mamma Mia...jag somnade så jag såg inte så mycket.
Imorgon börjar jag 12.30 eller nåt sånt, vi sk alyssna på någon indian från Amerika eller något sånt. Men jag tror han bor någonstans i Falun nu x)  Det blir nog iaf intressant.
På torsdag blir det även Rockbjörnen, det måste man kolla på. Det kan ju vara väldigt spännande, jag har faktiskt ingen aning om vilka som är nominerade men In Flames är säkert med och vinnet något ^^

Schoo!

Eddie Läck! :O

Jag måste ju berätta en till sak :O

I måndags var det hockey, LIF mot troja/ljungby och det var Eddie Läcks födelsedag...så vi i klacken sjöng för honom :D Efter varje match så är det så att två spelare kommer ut vid entren och blir intervjuade, då kom Pierre Bellemare och såklart EDDIE LÄCK!!! Hur glad vart man inte då?? :D Iaf så fick jag hans och Pi-Eds autograf på min tröja :D Sedan fick man ju lov att ta kort med Eddie med, men man ser ju ut som man gör så det kortet får ni inte se utan ett vanligt kort på Eddie...från okänd fotograf ;P






Thihi ^^

Tjolahej!!!

Idag har jag då varit i Falun och lekt med Elin, vi lekte väl inte precis men vi spelade iaf GH world tour en stund. Det vart massa The Kill, det gick bra på medium....expert och hard kan jag ju bara drömma om xD Tillslut var det "jobbigt" så vi tänkte titta på en film istället, Saw 5, men den hade ju ingen text och han sluddra ju som faen så jag fatta ingenting, så vi sket i den. Tänkte kolla på Queer As Folk istället men det gick såklart inte :* Tillslut vart det så att vi spela Sims, vi gjorde ett gay par som hade en chihuahua, tror den fick namnet Princess....Dom skulle få en stor herrgård som vi inte vart färdiga med, en av dom skulle iaf vara bi och vara otrogen och skaffa barn med andra i stan xD

Nu på kvällen har jag iaf kollat på Grammisgalan, In Flames var skiitabra med Timo. E.M.D var pinsamma med Mattias mustasch, han såg ut som en slusk xD Sedan sög ju Takida med i början..Robert (sångaren) var det inge ös i....inte i dom andra heller....och dom ska kalla sig själva rockband....

Just nu (så skriver jag ju blogg) och kollar på Ticnet.se om det är någon bra konsert under året som jag vill se...för dom
här riktigt bra banden som är coola dom spelar ju inte på Hultsfred och sånt...
Några jag tycker ska komma till Sverige är ju 30 Seconds to Mars, annars är det ju bara skiitband....

Sen har jag kommit på att jag måste börja bli snäll och ladda ner låtar från iTunes....alla blir ju så mycket gladare då :P

Godnatt på er som skall sova ^^



30 Seconds to Mars!!!!! <33333

2009!

Godkväll!

Det har varit jul och nyår....längesedan jag skrev....har inte orkat brytt mig. Det bästa jag fick i julklapp var iaf Queer As Folk Complete Series och LIF matchtröja :D Hade egentligen ingen julkänsla, men jag hittade på 30STM jullåten så jag vart lite glad ;P
Sedan har jag ju också köpt hamstrar, Goffe och Tempelton :D
Det finns inget som känns som "JIPPI".....jag undrar hur det här ska gå...verkar som jag måste hitta på nåt...man vill väl inte att någon ska vara ledsen?

Aja...ska nog hitta nån film att titta på eller så blir det ett till QAF avsnitt :P



RSS 2.0