Kärlek

Musik i mina öron.


Progressive form

Tjo. Idag har jag gått på promenad med Zizzi och bakat en äppelkaka. Eftersom lite av det roliga är slut för dagen så måste jag träna till ett engelska prov jag har imorgon. Men frammåt kvällen blir det såklart bio, Flickan som lekte med elden. Jag gillade inte första så hemskt mycket men eftersom det är en trilogi så måste man se alla filmerna och inte svika någon ^^.
Men som sagt så ska jag träna så jag lägger mig väl på golvet bredvid Zizzi så man får lite trevlig sällskap :)

Tjing, V

Schh! Kalibaliken kanske lyssnar.

Har egentligen inget vettigt att skriva. Men det ska bli grymt skönt med helg i morgon efter skolan. Sen så blir det hockey, min första match för säsongen.  Så nog känns det jävligt bra, Zizzi är ju här så hon gör det bara dubbelt. En riktig snoshund kan man säga att hon är. Hon står här och tittar på Tempelton, eller rättare sagt hon tror att hon gör det. Det är inte så att jag sitter rakt framför henne....eller jo det är precis det han gör nu xD Dummer.
Aja, var iaf in till Agnes en stund idag. Vi hyrde film, Coraline. Filmen var bra och lite skum tycker jag, nånting att se om man vill se teknat och lite scary/weird.
Nu börjar Skräckministeriet så jag har inte tid att sitta här mer.
Tjing, V


Vi ska städa vi ska blabla..lalal

Vaknade efter tio idag och bestämde mig för att göra om lillstugan ute på gården till en mysstuga där man kan titta på film och spela tv spel. Så det är det jag och mor gjort idag, städat stuga. Det var roligt så till helgen måste det nog bli filmtittande för hela slanten ^^

Förövrigt så ska vi skaffa höns till nästa sommar, det blir rooligt :)

Nu blir det quacamole och vara social med mor.
Tjing,V

Fiske

Finns absolut inget roligt att titta på TV så jag skriver ett inlägg här istället. Idag har vi (hernemarks m.m.) varit och fiskat i nån jö untanför falun. Som vanligt så fick jag ingen fisk men jag fick några fina bilder tycker jag.



Det får bli två fjuttbilder, eftersom det är så segt här så laddar jag upp resten på facebook ^^

V

We know we are cute :)

Min mormor har en webcam på hennes dator så jag tog några bilder som jag tänkte visa ^^P



Aren´t we cute ^^
Nu ska jag väl snart fara till skolan igen, har matte så nu kommer jga bli smartare ;P
Tjing, V

-.-

Halloj!

Jag har tråkigt, jag gör absolut ingenting vettig. Inte för att jag gör det i normala fall men iaf. Som tur är så börjar Idol om en timme så jag har nånting att göra innan man får sova. 21.00 är ju faktiskt då man får sova, försöka sova. Annars blir allt bara skit.
Har iaf hittat en låt jag letat efter ett tag nu, tycker den är lite svängig ^^

Spya

Jag har en tröja på mig nu som luktar som att någon har spytt i den. Alltså man har haft på sig tröja och spytt bredvid i nån hink eller liknande. Så lukat min tröja, if you wanna know.
Nu ska jag gå en promenad med mor :)

-10 grader

Tjo!

Har inte så mycket att skriva, förutom att det är jevligt kallt. Så nu sitter jag är med en norge tröja, stor skön sjal och en mössa. Jag borde väl ha dubbla byxor och raggsockor med men det får bli när det blir kallare tider.
Ikväll är det True Blood så det är väl det jag sitter och väntar på, det är några timmar kvar så jag får väl roa mig med lite sims så länge ^^

Ha det bra, puss och kram, V

Long live the king!

Kollade på MTV´s VMA för några minuter sedan och det hela var som "tillägnat" Michael Jackson. Så nu sitter jag här och har högsta volum på Dirty Diana. Låten är föör grym och egentligen finns det inga ord att beskriva den med men alla vet att MJ is the king of pop och då är låten the best shiit ever. Istället för att läsa skiten jag skriver kan ni lyssna på låten!


V

I´m standing in the spotlight

Godmorgon!

En del är det morgon för nu iaf, jag är faktiskt stolt över mig själv som vaknade runt nio. Det är ju så ovanligt. Iaf så ska jag strax göra mig iordning och packa och så tills jag ska åka till Borlänge, detn låter som jag ska vara borta länge. But that isn´t the case. Jag måste komma ihåg och ta med mig kameran så jag kan leka lite och ta fina kort på Zizzi. Känns som att det var alldeles för länge sedan hon stod i rampljuset. Appropå rampljuset så finns det en sida som heter http://www.grafisktpersonnummer.se som Elin tipsa mig om. Man skriver sitt personnummer och namn så får man speciella färger och former som passar en personnummer och det är helt unikt så det finns ingen annan som har samma mönster som du. Jag tänkte ladda upp "min" affisch men det vekar inte som att det går, men jag kan iaf berätta att det var väldigt mycket grönt och gult med, det är förståeligt ^^

V


Dagens

Tjoho!

Idag har jag fått photoshop böckerna med mera utav Elin, jag lånar dom alltså. Så nu måste jag föra över ps från den gamla till den nya datorn så jag kan göra övningarna som det finns att göra. Så ja, jag kommer bli en väldigt stor ps nörd innan allt detta är slut. Men det finns väl inget negativt med det ;P
Imorgon ska jag iaf åka till min syster så hon kan hjälpa mig färga håret, det är skolfoto på tisdag så man måste ju vara liiiite fiin ^^
Dessutom så försöker Tempelton rymma här så jag måste disciplinera honom mer, hur man nu gör det? Det borde finnas en bok som heter: Hur man disciplinerar en hamster utan att döda stackarn. Haha.

Nu måste jag hitta på nåt att göra som att se en film eller kanske läsa i instruktionsboken till min kära kamera så jag blir ett proffs ^^ Det ska jag göra men jag tycker ni ska lyssna på låten som gått i mitt huvud denna dagen ( Och det är inte bagare Bertas bullar som även vartit en theme song av dagen):



okej, ni måste få höra Bagare Bertas bullar, den äger ju så hårt :D



V

I hurts soo good!

Extas!!!!!

Kollade nyss in den officiella true blood sidan och såg att Depeche mode har jag en theme song eller vad man ska kalla det till True Blood. Jag visste att andra säsongen skulle börja i höst iaf så jag gick in på canalplus hemsida och såg att det har premiär idag!!! Så nu är jag hel lycklig och det blir bara tv tittande ikväll kan jag säga. Eftersom andra säsongen avTrue Blood börjar 20.00 på canal+, sedan börjar Idol klockan 21.00 och klockan 22.00 börjar avsnitt 3 eller 4 av första säsongen av True Blood. Det verkar som att jag inte kommer kunna sova ikväll, inte när det är så här spännade program på tv. Nu får ni iaf låten corrupt med Depeche mode =D



Tjing, V

Jag klarar det

Tjingeling,

Måste säga att dagen varit bra, kan bero på att jag har haft foto idag och det är väl alltid roligt. Iaf så fick vi framkalla bilderna som vi tog förra veckan, men såklart så hade det blivit nåt fucked up med min film så det lev inga foton. Men fick se hur det gick till iaf, det tog ungefär en timme att bara framkalla filmen. Nu för tiden är det annorlunda kan man säga. Daniel, fotoläraren, sa att han skulle ta kort på hockey pojkarna imorgon, alltså LIF. Jag vart lite avis när han sa det, så jag tror att jag ska praktisera hos honom nästa år så man får vara med lite så där på sidan ^^. Appropå hockeypojkar så har mitt medlemskort och mina biljetetr kommit idag till alla matcherna, I can´t wait :D Och appropå det...att idrotta...idag börjar "brudpiga träningen" så jag missar idol som börjar ikväll tråkigt nog. Men jag har kommit på at det finns en sak som heter internet och där finns det en sida som heter tv4play.se som man kan titta på. Jag känner mig tillräckligt smart nu så att jag vet att jag måste gå här ifrån och få veta nåt som har mer nytta som olika typsnitt ^^

Tjing, V

Jumbuy want´s to get born now!

Såhär nu på kvällen får jag väl skriva ett litet blogginlägg. Det enda jag har gjort idag var att spela sims, det är ju kul när man förstår sig på en del grejer och så.
Gårdagen var väl mer innehållsrik, det var kräftskiva här med mina föräldrar, mina syskon och deras "respektive" och jag. Det var kul så länge det varade, och jag kan inte vänta tills nästa år då man får västerbottenspaj igen. Det är ju sjuuukt gott och man borde och får inte det mer än 1 gång per år, lite positivt för att det är så gott ;P. Jag hade iaf tagit tillfälle i akt och hyrt två filmer, Bläckhjärta och The Unborn. Bläckhjärta har väl alla läst hoppas jag, det har inte jag så det var väl därför jag hyrde filmen. Jag tycker i stort sett alla filmer är bra (om jag inte ser med en kritiker) så även Bläckhjärta var bra. The Unborn ska vi nästan inte ens prata om, jag hade väl hetsat upp mig så när den lilla filmsnutten innan man får välja play och subtitles m.m var över så var jag skiit rädd. Så jag satt och skrek igenom hela filmen. Det var nog mest när en bullterrier (som jag vill ha) kom och hade huvudet uppochner och såg jätte läskig ut. Så igår var det en liten svaka kan man säga. Film trailerna är inte alls lika läskig som "introt" men jag visar den iaf för intresserade.



//V

There ain´t no silence here :)

Jag måste bara säga att p3 är en väldigt bra radiokanal, iaf om man gillar ny musik. Musiken blir väl "nyare" om man köper artistens skiva och köper den, men den musiken som dom har på p3 är iaf ny för mig. Dessutom är den bra, dom spelar inte alla melodifestival låtarna 100 gånger per dag, vad jag vet än så länge. Jag brukar inte lyssna 24/7 eftersom jag inte är uppe och har tillgängligt till radio så många timmar på dagen. Men hursomhelst så har Beyonce en ny låt som jag tycker är fruktansvärt bra som jag tycker ni sk afå höra. Enjoy :)



P.S Bror kom nyss med en ny dator till mig. Jag gillar han, en mycket bra bror :) Så nu måste jag se om Sims 3 funkar så jag kan spela lite :D:D:D:D

Tjing,V

Little Emelie

För några månader sedan så var jag runt och kollade på lite olika filmer från youtube. Så såg jag på filmer från en användare som hade ganska många coola tecknade små filmer. Här är iaf en utav dom, både lite sorglig och lite läskig.


RSS 2.0