Agnes ^^

Agnes var ledsen när jag inte skrev att hon var med mig och moder och shoppade på både fredagen och söndagen. Men to make it up for her så får hon ett eget litet inlägg ^^ Det var iaf jätte roligt att ha med Agnes och hon hittade till beyond retro som låg a hundred miles away. Jag lägger in några bilder där ifrån ^^



Tjing, V

Två timmar med Muse!!!

Tjosan!

Har som sagt spenderat helgen i Stockholm med moder. På fredagen och söndagen shoppade vi och på lördagen var det konsert!!!!!! Jag var överlycklig över att få se Muse. Dom var världens bästa, även fast dom bara fick 2 plus av nån aftonbladet snubbe. Men han är nog dum i huvudet. Som man såklart gör när man är på konsert så köper man en tröja, så då fick jag stå i en "kö" i ungefär 40 minuter, men det var "världens snyggaste" kille framför mig så det var helt okej ^^ Sedan så gick vi och satte oss och bredvid mig satt det två killar, dom var inte så pepp. Dom satt och klappade takten lite ibland den ena mer än den andra. Killarna bakom var mer entusiastiska dom sjöng med världens inlevelse.
Finns inte så mycket mer att säga, såg några man "kände" med dom total ignorerade en så då får det väl vara så då. En annan stirrade med "evil eye" så jag glodde bara på han xD
Nu ska jag titta om det vart några bra foton ifrån konserten så jag kan lägga upp några här sen, hoppas på det.
Tjing, V

Som dom bröder vi är.

Tji!

Vet inte om det var länge sedan jag skrev? Jag har iaf plockat upp i lägenheten dom senaste två dagarna, man kan säga det iaf. Hade inte så mycket, bara en madrass och lite kläder typ. Sen så har jag inget internet där borta heller, så det blir nog ännu färre uppdateringar här, såklart. Jag har ändå inget intressant att berätta om.
Idag är det träning men imorgon slår vi på stort och går på hockey ^¨. Det bruka rjag ju, men imorgon är det daladerby mellan leksand- mora. Skiit spännande :D Sticko Per har iaf världens bästa låt som intro till varje match och varje gång man hör den får man gåshud :)
Lyssna och njut I tell you :)



Tjing, V

Inlagd västeråsgurka.

Tjajsan ^^
Var ett ganska bra tag sedan vi kom herm ifrån Västerås och vi var såklart på IKEA. Vi köpte hur mycket som helst skulle jag vilja säga. Har/ska även köpa mig en ny säng till lägenheten, om jag inte gjorde det skulle jag ju aldrig kunna sova i Karlsarvet typ. Eftersom vi har köpt så många grejer ska vi börja flytta in imorgon, det blir spännande. Jag har inte gjort nånting sånt förut, har ju bara bott här ute på "landet". Men det ska bli skit kul...att jag inte måste gå upp så tidigt på mornarna. Nu har jag nyss sett på gårdagens idol avsnitt och jag tycker Erika var väldigt duktig idag/igår. I never thought that. Nu ska jag iaf försöka tänka igenom vad jag måste ha med mig och inte vara alltför hispig så jag kan sova inatt.

Tjing, V

Gladeligen :D

Hihihiihihihihih

Jag skrattar inte som en liten flicka nu utan jag mer skriker men anyway. Har köpt biljetter till Muse, jag och mor, mor och jag <3. Skulle egentligen köpt ifrån tradera eller rättare sagt bjudit på tradera och sen när jag ska visa mor att det inte finns några biljetter på ticnet så finns det. Förstå hur chockad och glad jag blev. Så nu har jag hoppat lite här och där i huset och skrikit att jag ska på konsert. JAG SKA PÅ KONSERT!!!!! Så nu blir Stockholmsresan lite mer förståelig på nått vis :) och mor behöver inte sitta själv på hotellrummet.
Har iallafall försökt och packa, försökt och försökt, jag har packat. Men nu så där när jag fick reda på att jag har biljetter så blev det lite svårt att koncentrera sig. Men det har iaf blivit två stora kartonger som mor ska ta till lägenheten imorgon. Jag skulle hjälp till men jag åker till Ulla direkt efter skolan. Så ska jag gå och hyra film när jag har kommit fram. Ulla slutar inte förens 18.00 och jag kommer fram 15.42.  Filmerna blir iaf The Uninvited, Coco Chanel och Funhouse. Får se om vi ser alla annars får jag nog göra en recension här iaf. Jag är ju ett litet filmfreak om ingen märkt det.
Nu ska jag försöka sova, om det ens går.
Natti natt, V



Dom som sett säsong av True Blood förstår sammanhanget av denna bilden och "The queen". Eller hon som ser sådär "dubbel" ut är jag ganska säker på är "The queen"


It´s alright

Hihi, idag har jag och min moder fått en lägenhet i Leksand. Får se när vi flyttsr in, den närmaste tiden iaf. Jag tror jag kommer leka med Mickis eller Agnes varje dag, fast det är väl helt okej I guess. Dom kanske blir sura på mig om jag ska hålla på så hela dagarna, leka alltså. Men då får jag väl hitta på någon annan rolig person att leka med ^^. En annan rolig sak jag fått reda på idag är aatt Ulla ville åka på Ikea i kungens kurva så på lördag åker vi till Stockholm. Hihi. Sen så ska jag och Ulla ha myskväll på fredag också, får se om vi går på bio eller hyr film.
Nu har jag bestämt klädsel till dom kommande tre dagarna så nu kan jag ta det lite lugnt tills True Blood börjar och jag blir hispig igen.

Tjing, V


Såhär såg jag ut i lördags när jag lekte med Agnes, kommer antagligen även se ut så på min halloween fest på fredag om två veckor :)


Pain

Fick rysligt ont i ryggen nu. Det känns som att en varg biter en i ryggen, även fast jag inte varit med om något sådant så kan jag bäst beskriva smärtan på det viset.
Det var inte om mitt ryggont jag skulle skriva i detta inlägg så jag får hitta på något roligare.
Jag var in på Kommun huset idag med Agnes och hämtade ett papper om lägenhetsansökan, får se var det leder till. Jag tänker inte skriva nånting mer om det nu p.g.a massa personliga skäl. Personliga skäl...låter som när man inte ville vara med på idrotten i typ 8:an, hehe.
Nu har jag även bestämt mig för att jag ska ha halloweenfest den 30 oktober. Får se vilka som kommer och hur många vi blir. Som vanligt hoppas jag det blir roligt och jag får nog sms:a med Becca och fråga om hon har några tips. Det var ju faktiskt hon som skulle ha festen från början, ungefär. Så jag kommer väl se ut som bilden nedan....eller lite mer genomtänkt kanske ;P

Tjing, V

M.J is scarry ^^

Sett på denna video jätte många gånger. Jag blir skiit rädd för den men samtidigt står jag i ett hörn och skrattar och vet att det ska komma. Det borde jag nog ha på inspelning xD Aja ska inte reveal allt för mycket. Men jag tycker verkligen att ni ska titta på den, så jäävla rolig ^^.



Watch out for Michael tonight, V

Dagens pizza!

Tjosan!

Kom hem för en liten stund sen, har varit på bio och checkat in Fame. Var skapligt bra och väldigt många hot guys var det med också. Helt otroligt, men jag kommer såklart inte ihåg deras namn. Jag sitetr iaf framfördator (näähää :O) och Agnes är här och hon har sminkat sog som en zombie brud eller liknande. Så nu håller hon på och tar massa egokort ^^. Hon ville kolla på To fast and furious, men det verkar inte som det blir något.
Tidigare idag var jag på Lager i Sågmyra, köpte hörkurar från wesc och en orange stickad väst typ. Får lägga in bild på den sen, den är grymt snygg tycker jag.

Nog med tråkig vetskap och dags för nåt roligare.
Tjing,V


Så här såg jag ut när jag lekte med sminket här om dagen ^^

Glader igen :)

Tjo!

Jag trodde jag skulle vara sur hela dagen idag p.g.a att min /vår idrotts lärare är dum i huvudet och ingen IP kille vet vad fair play betyder, för dom kan absolut inte passa en själv när man är "fri" men deras buddy is när han står omringad av 4 i det andra laget. Men det tycker idrottlsäraren är bra och tycker att man måste visa sig lite mer. -.- Suug mina kaktusar I tell you. Men såklart blev jag på bättre humör när jag gick in på en killes BDD och där stod att en utav 30 Seconds to Mars nya låt har kommit ut. Så jag fick såklart att signa in mig på youtube och höra det nya mästerverket, så nu ska ni också få göra det.
Jag började nästan gråta och jag har ett stort jävla smile on my face.


Puss och Kram <3
V

Giiisarna och kossorna, kossorna och giiiisarna

Igår efter hokceyn åkte jag till Ida för att sova där så jag kunde vara med när dom mjölkade klockan 6 på morgonen. Så jag har varit väldigt trött idag, men det har blivit ganska många bilder så jag lägger upp några här :)


Det är lite bilder iaf, giiisarna var ju sötast. Dom påminde lite om Wilbur i Charlotte´s web. Måste nog se den snart, om vhs:en fungerar det vill säga. Tecknat är bra skiit (Y)
Tjing, V


RSS 2.0