Traktor är inte min grej.

Tjo!

Idag försökte jag klara av traktor provet, men såklart gick det åt pipsvängen (XD). Jag fick 55 rätt och man skulle ha minst 56 för att klara det. Och nästa gång vi ska ha provet är jag borta...

Nu för tiden kommer jag även svara i telefon på morgonen för vi har köpt en banantelefon, så nu kan/får alla ringa hem till mig all the time :D ^^

Jag skulle kunna skriva något vettigt här men istället ska jag titat på film antingen blir the Halloween elelr WALL E. Jag har sett WALL E förut men han är ju bara för söt ^^)
Appropå film så var jag och mor på bio igår och kollade på Män som hatar kvinnor, den var bra. Ungefär 2 minuter innan hon sa vem som hade dödat dom där kvinnorna så sa/visste jag vem det var, men man kunde ju ana det i början med. Jag säger bara det: Gud vad jag är bra!

Btw.
"Krigare, krigare, krigare"
Det är hockey ikväll, borta mot Växjö. Ja håller tummarna.


I hate the F**king reaper

Jag skäms så in i helvete och önskar att jag inte kunde varit sådär dum. Nu kommer han få vara ensam resten av livet...ingen bror att leka med. Och det är bara mitt fel, att jag gjorde ett jävla stort misstag. Det tjänar inget till och gråta men det är det jag gör.....Jag vill bara kasta den där dumma katten åt helvetet och se henne brinna, jag vill höra hennes "rop" på hjälp, men det skulle hon ha tänkt på innan.
Jag vill varken vara i mitt eget rum eller sova där, det är som en förgiftad plats.
Det borde finnas en skylt där det står:
" Attention!
If you enter you will be punished by death!"

Love of two is one

Tjoho!

I lördags var vi hembjudna på middag till min käre bror Niklas och Elin, det var kul. Kan ha varit för att jag fick låna Niklas kamera och ta en massa kort, han sa att han ska skicka över dom sen. Det hoppas jag på, för bilder i en systemkamera blir ju så mycket bättre än en liten fjuttig digitalkamera.
Mor, Ulla och jag var även till tulavippan, jag köpte tio filmer. Igår såg jag en, den hette Tracey och var skit konstig och idag såg jag på Into The Wild, som min kära syster "tipsade" om. Den var riktigt bra, så den tipsar jag till alla andra om :P

Imorgon så ska vi till nån bondgård i Stora Skedvi med "skolan" på morgonen, sedan efter det blir det uppkörning med traktor. Hoppas det går bättre än teorin, på måndag tror jag att det blir min 4:de gång så jag hoppas jag klarar det.

Btw. så är min misse borta men jag hoppas hon kommer tillbaka, det är därför jag just nu sitter och lyssnar på Don´t Fear the Reaper med Blue Oyster Cult.

//V

( Vi är även lite små besvikna på LIF men jag stöttar dom iaf.)

Det var en jävligt snygg kille med i Tracey, men han sjunger weird...
Det var en jävligt snygg kille med i Tracey, men han sjunger weird.....

Där är Bellemare, BACKA!

Tjo!

Vi var nyss inne i Leksand, när vi åkte förbi Siljan såg jag Bellemare komma ut med en 65 års gammal kort kvinna. Det jag sa var såklart; Där är Bellemare, BACKA! 
Jag tror att dom var där inne och prata om att det går så dåligt för LIF, dom måste skärpa sig. Dom har ju faktikst förlorat tre matcher nu och det är pinsamt....

Idag har jag faktiskt varit mycket busig :D Fast inte i skolan för där var etologi lektionen tråkig och matten fick vi skäll på x) Så utan det har det varit en rolig dag och we have a happy face!
Ulla och Zizzi kommer även hem idag, så vi gör säkert något roligt i helgen :D

Btw.
"Oh la la Jag vill ha dej!!!

Jag vill ha dej trots allt.
Jag vill ha dej ändå.
Jag vill ha dej utan sans.
Jag vill ha dej just nu,
utan väntetid,
utan förklaringar och helst utan dans. "

// V


I´m fading

Melodifestival vinnaren var inte den bästa, men E.M.D fick iaf bra poäng, dom kom ju trea :)
Igår var det första matchen i kvalserien för Leksand, det gick inte så bra. Nästa match  är i morgon, jag hoppas det går bättre då :)
Det enda jag ser framemot nu för tiden är helgerna, skolan känns bara som pain in the ass. När man vaknar på mornarna så har man ont i magen och vill bara gömma sig under täcket.
Jag är inte så öppen, egentligen är jag den som är minst öppen i hela världen, därför känns bloggen ganska ointressant och bara helt meningslöst. Man kanske borde skaffa sig ett liv, men så jävla lätt är det inte, eller jo men det beror ju på vilket liv man vill ha.

Om jag vågar så ska jag gå ner och hämta mig kamera och vara lite kreativ och möjligtvis kolla på sista delen av Queer as folk. Egentligen vill jag inte det, jag har ju varit med dom i tio år ju, i seriens värld, egentligen bara ca 2 månader i verkligheten.

//V


   


I want my ears to bleed!

Tjohej!

I lördags hyrde jag två filmer, The Mirrors och Låt den rätte komma in. Jag har inte så mycket att säga om The Mirrors, det var varken den bästa eller sämsta film jag sett. Men det var absolut ingen film jag satt och skrek till för att den var läskig, jag undrar när den kommer, jag skulle verkligen vilja se den :D
Låt den rätta komma in var absolut inge läskig, jag satt faktikst och skratta väldigt ofta. En gammal gubbe som hade extremt mycket katter sa; "Dom kanske sätter in mig i ett sånt där rum och lysser på mig med en lampa." Det är ju roligare om man hör det själv. Sen så frågade 12 åriga Oskar som var den som filmen handlade om..(typ) till "12" åriga Eli som var vampyr: "Är du död?" Då svarade hon nej. Det fatta jag inte riktigt, man är ju död om man är en vampyr, men det verkar inte som om dom som gjort filmen fattat det. Dessutom var det nån tant som blev vampyr bara för att Eli bet henne, så är det väl inte. Aja, jag hålelr mig till True Blood, jag litar mer på dom.

Nyss var jag iaf inne på sidan 365saker.se, det står saker man kan göra för varje dag på hela året, 365 saker alltså. Jag gillade nummer 63 och eftersom jag är lat och inte orkar förklara så länkar jag istället, http://www.365saker.se/2009/03/04/63-gor-det-du-vill
Det är iaf nånting jag vill göra, fast jag tänker göra det by my self, låter ensamt...äsch då ;P

Rubriken, ja det är helt enkelt så att jag vill se en läskig film, jag vill vara så rädd att jag bara sitter och skriker och tillslut börjar mina öron blöda, dramatikst :O....HIHI ;P

Ha´re
//V


RSS 2.0